TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Onsite PC-tekniker till Göteborg!

Vill du jobba på ett välkänt internationellt företag? Sök jobbet som PC-tekniker till Onsite support idag!

Drivs du av att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete? Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett välkänt och stort företag inom produktion?

Vi söker nu dig som är junior PC-tekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra kunder i Göteborg. Du ska arbeta med support, felsökning och allmänt IT-stöd för kundens slutanvändare. Arbetet sker på plats hos kund men varierar mellan deras tre olika lokationer i centrala Göteborg.

Uppdraget startar omgående och pågar fram till slutet på året, med möjlighet till förlängning. Tjänsten ska tillsättas snarast och ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag fram till slutet av året, med chans till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har hög social kompetens, är produktiv och teknisk med känsla för service! Viktigt att du också har ett proaktivt arbetssätt. Du skall ha såväl grundläggande IT-kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, och vara pedagogisk. Den tekniska kompetensen som eftersöks är:

Förutom den tekniska kompetensen är förmågan för dokumentation och ordningssinne viktigt för denna tjänst. Körkort B är nödvändigt och poolbilar finns tillgängliga.

Alla lediga jobb