TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till EuroMaint i Malmö

Vill du arbeta med operativt inköp av direkt material och utvecklas i en framtidsbransch?

Till EuroMaint i Malmö söker vi en operativ inköpare som kommer att arbeta med inköp av direkt material till våra verkstäder runt om i landet. Därigenom kommer du att ansvara för ett optimerat materialinflöde och få chans att utveckla din kompetens på ett företag som arbetar med hållbara transportlösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. EuroMaint är en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på EuroMaints kontor i Malmö, med goda pendlingsmöjligheter. Då större delen av inköpsteamet sitter i Örebro, kommer rollen initialt innebära resor till Örebro för upplärning. Även månadsvisa resor till Örebro kan förekomma under uppdraget.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd via TNG och uthyrd till EuroMaint. Uppdraget är på heltid, förväntas starta omgående och pågå till 31/8-2020. Eventuellt finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är 07.30-16.00 med möjlighet till viss flextid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med kvalitet driva dem framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vid dig med en god kommunikativ förmåga och som är bra på att samarbeta med andra. I rollen förväntas du hantera viss förhandling varför vi söker dig med en god förmåga att övertyga andra.

Vi söker dig som är utbildad inom inköp alternativt med flerårig erfarenhet av inköpsarbete. Har du erfarenhet av ritningsläsning så är det meriterande, men inget krav. Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Det är meriterande om du även har kunskaper i tyska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i system.

Alla lediga jobb