TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Orderadministratör till välkänt bolag i Göteborg

Brinner du för administration och service? Vi söker en orderadministratör till kund i Göteborg!

Hos ett av våra kundföretag med placering i Göteborg söker vi för omgående start en självgående orderadministratör som kan stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering.

Då start är omgående sköter vi urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som trivs med administration, service och SAP kan vi erbjuda dig ett roligt uppdrag som sträcker sig tre månader framåt. Du kommer arbeta i ett teknikdrivet företag med kompetenta kollegor.

Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du också tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som orderadministratör kommer du stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett heltidsuppdrag där du blir anställd som konsult av oss på TNG. Startdatum är så snart som möjligt och uppdraget är vikariat på inledningsvis 3 månader. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag!

VEM ÄR DU?

För att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna måste du ha tidigare erfarenhet från en administrativ roll. Har du även erfarenhet av orderhantering ser vi det som mycket meriterande. I rollen som orderadministratör behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är starkt meriterande om du är en van användare av affärssystemet SAP.

Personliga egenskaper vi efterfrågar är analytisk, snabblärd och kvalitetsmedveten!

Alla lediga jobb