TNG
Paralegal till Plana Juridiska i Stockholm

Paralegal till Plana Juridiska i Stockholm

Är du paralegal eller administratör och har intresse för ekonomi? Sök rollen till Plana Juridiska i Stockholm redan idag!

Arbetsgivare Plana Juridiska
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-28
Frukost Frukost
Bonus Bonus
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du paralegal eller administratör och har intresse för ekonomi? Sök rollen till Plana Juridiska i Stockholm redan idag!

Söker du efter en serviceinriktad och administrativ roll med inslag av fakturering och ekonomi? Trivs du med att arbeta med flera projekt/arbetsuppgifter parallellt? Har du även ett öga för detaljer och gillar att använda din analytiska förmåga? Plana Juridiska söker nu en paralegal till deras kontor i Täby Centrum. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen hos Plana Juridiska kommer du att få en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Du kommer att få arbeta nära dina kollegor som är jurister och controllers och stötta dem administrativt i olika ärenden. Du kommer även att ha nära kontakt med företagets klienter och deras samarbetspartners. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett team om 4 administratörer där ni alla delar samma typ av arbetsuppgifter och där samarbete och prestigelöshet står i fokus.

Tjänsten är på heltid med 40h arbetsvecka och kontorstider 08.00 - 17.00.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som paralegal kommer du arbeta med att:

• Stötta jurister och controllers med administrativa göromål såsom klientmedelshantering, hantera förfrågningar från klienter, korrekturläsning, utskick av information, besvara mail m.m.
• Ansvara för att följa upp betalflöden samt scanna in och godkänna fakturor
• Sköta betalningar direkt till leverantörer samt överföringar till transaktionskonton
• Spara kvittenser, ta fram rapporter och sammanställa information i rapporter
• Ansvara för den mail-inkorgen
• Ta emot samtal och besvara förfrågningar från klienter, borgenärer och myndigheter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Plana Juridiska.Tjänsten är på heltid och tänkt att starta så snart rätt person är på plats. Plana Juridiska är ett dynamiskt företag där förändring och nya utmaningar är en del av vardagen. Man satsar på sin personal och förutom marknadsmässig lön och möjlighet till månatlig bonus, anordnas teambuildingaktiviteter för att stärka den sociala gemenskapen.
Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum med närhet till Roslagsbanan och flertalet busslinjer. Det finns även möjlighet till fri parkering.

 

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och kanske är nyexaminerad paralegal? Har du tidigare erfarenhet av en liknande administrativ tjänst med inslag av ekonomi och fakturering är det meriterande. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska obehindrat både i tal och skrift. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet, och framförallt i Excel.
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du är van vid högt tempo och van att hantera många uppgifter samtidigt. Du har en hög servicekänsla och integritet i samverkan med både klienter och kollegor. Du är trygg i dig själv och gillar att verka i en professionell men ändå familjär miljö.

Plana Juridiska

Plana Juridiska

Plana grundades för 10 år sedan med idén att hjälpa ekonomiskt stressade bolag. Sedan dess har vi vuxit rejält, både i storlek och kompetens. Idag är vi 20 personer med expertis inom alla viktiga områden som behövs för att kunna vända motgång till framgång. Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround.

Arbetsgivare Plana Juridiska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-28
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Marknadsvägen 15, Våning 11