TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

View all jobs

Permobil söker en Corporate Development Manager

Permobil söker en driven internationell affärsutvecklare till deras kontor i Stockholm.

Vill du ha en central och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt? I rollen som Affärsutvecklare får du vara med och utveckla Permobils globala organisation och arbeta med ledande befattningshavare för att utveckla affärsstrategin. Du får vara med på en spännande utvecklingsresa då bolaget är i en kraftig expansionsfas. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som global affärsutvecklare kommer du till en dynamisk, fartfylld miljö och till ett motiverande och högt presterande team med god stämning som formas av samhörighet och hjälpsamhet. Du kommer ha erfarna kollegor som finns till hands både under introduktionen och i framtiden. Rollen har en stor variation mellan affärsmässigt strategiska beslut och projekt där du kommer jobba mot flera kontaktytor både internt och externt.

Permobil ägs av Investor och ingår i Patricia Industries där Investor samlar alla sina privata innehav. Permobil är ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger i stora delar av Europa, USA och Kina. Permobil erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstepension, betald parkering, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Career opportunities
Career opportunities
Fitness stipend
Fitness stipend
New tech
New tech
Union contract
Union contract

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som projektledare för de uppgifter som beskrivs nedan med stöd från rapporteringschefen

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Rollen ger dig möjlighet att arbeta på en internationell marknad i ett expansivt företag som gör skillnad för personer med funktionsnedsättning i deras vardag.

Tjänsten är på heltid och utgår från Permobils kontor i Kista. Representation och resor är periodvis förekommande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta som framgångsrik projektledare med vana från relevanta roller och uppgifter som t.ex. managementkonsultation, företagsutveckling, produktledning eller kommersiell excellens. Då tjänsten har daglig interaktion med hela organisationen, från lokala säljteam till verkställande direktören samt leverantörer utomlands talar och skriver du obehindrat på engelska.

Som person är du nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad och har en utmärkt kommunikationsförmåga och en stark affärsskicklighet. Du besitter hög analytisk färdighet, integritet och har en entreprenörsmässig inställning och eftersom Du är kreativ och har mycket energi samt van att arbeta både som en lagspelare och självständigt med en väl utvecklad förmåga att fatta beslut. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö med nya och utmanande uppgifter.

View all jobs