TNG
Permobil söker en Corporate Development Manager
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Permobil söker en Corporate Development Manager

Permobil söker en driven internationell affärsutvecklare till deras kontor i Stockholm.

Employer Permobil
Location
Job category
Last application day 2019-10-12
Career opportunities Career opportunities
Fitness stipend Fitness stipend
New tech New tech
Union contract Union contract
Catarina Lennartsson
Age has nothing to do with competence, so we simply don’t ask for it!
Questions about the job? Contact your recruiter for more info.

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Permobil söker en driven internationell affärsutvecklare till deras kontor i Stockholm.

Vill du ha en central och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt? I rollen som Affärsutvecklare får du vara med och utveckla Permobils globala organisation och arbeta med ledande befattningshavare för att utveckla affärsstrategin. Du får vara med på en spännande utvecklingsresa då bolaget är i en kraftig expansionsfas. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som global affärsutvecklare kommer du till en dynamisk, fartfylld miljö och till ett motiverande och högt presterande team med god stämning som formas av samhörighet och hjälpsamhet. Du kommer ha erfarna kollegor som finns till hands både under introduktionen och i framtiden. Rollen har en stor variation mellan affärsmässigt strategiska beslut och projekt där du kommer jobba mot flera kontaktytor både internt och externt.

Permobil ägs av Investor och ingår i Patricia Industries där Investor samlar alla sina privata innehav. Permobil är ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger i stora delar av Europa, USA och Kina. Permobil erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstepension, betald parkering, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som projektledare för de uppgifter som beskrivs nedan med stöd från rapporteringschefen

  • Leda och deltar i strategiska omvandlingsprojekt i hela företaget, både kommersiella och operativa projekt.
  • Arbeta med strategisk utveckling av försäljningskanal
  • Utveckla nya affärsmodeller, t.ex. relaterade till digitala lösningar och eftermarknad
  • Arbeta inom produkthantering och optimering av produktportföljen
  • Analys och utvärdering av nya produkt- och marknadssegment
  •  Leda och stötta integration av förvärvade företag
  • Förbättrar analytiska färdigheter inom företaget, t.ex. bedriver marknadsanalys och driver mot faktabaserade beslut
  • Stödjer den årliga strategiska och affärsplanerade processen och arbetar med ledande befattningshavare för att utveckla planer och fastställa prioriteringar
  •  Förbereder styrelsematerial av högsta kvalitet.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Rollen ger dig möjlighet att arbeta på en internationell marknad i ett expansivt företag som gör skillnad för personer med funktionsnedsättning i deras vardag.

Tjänsten är på heltid och utgår från Permobils kontor i Kista. Representation och resor är periodvis förekommande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta som framgångsrik projektledare med vana från relevanta roller och uppgifter som t.ex. managementkonsultation, företagsutveckling, produktledning eller kommersiell excellens. Då tjänsten har daglig interaktion med hela organisationen, från lokala säljteam till verkställande direktören samt leverantörer utomlands talar och skriver du obehindrat på engelska.

Som person är du nyfiken, handlingskraftig och resultatorienterad och har en utmärkt kommunikationsförmåga och en stark affärsskicklighet. Du besitter hög analytisk färdighet, integritet och har en entreprenörsmässig inställning och eftersom Du är kreativ och har mycket energi samt van att arbeta både som en lagspelare och självständigt med en väl utvecklad förmåga att fatta beslut. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö med nya och utmanande uppgifter.

Permobil

Permobil

Permobil grundades i Timrå, av Dr Per Uddén 1967, och är ledande inom industrin för avancerade rehabiliteringsteknik. Idag omsätter Permobil 4 miljarder kronor med närvaro i 70 länder och företaget har 1 600 anställda. Permobil ägs av Investor AB genom Patricia Industries. Företaget har vuxit varje år under de senaste 20 åren och mer än fördubblat intäkterna sedan det förvärvades av Investor 2013. Permobil har köpt upp flera företag, både för att utöka produktutbudet och stärka distributionskanaler och försäljningsfunktioner. Permobil avser att fortsätta denna tillväxtresa med ambitionen att fördubbla intäkterna igen inom 3-5 år genom affärsutveckling och ytterligare förvärv, allt för att förbättra livskvaliteten för personer med funktionsnedsättningar.
Permobil har en starkt kundfokuserad kultur. Grundaren Per Uddén sade redan från början:

"Varje person har rätt att få sin funktionsnedsättning kompenserad så långt det är möjligt med hjälpmedel med samma tekniska standard som de vi alla använder i vår vardag."

Employer Permobil
Location
Job category
Last application day 2019-10-12
Catarina Lennartsson
Age has nothing to do with competence, so we simply don’t ask for it!
Questions about the job? Contact your recruiter for more info.

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Calculate travel time to work

Jan Stenbecks torg 17, Kista