TNG
Planerare inom Supply & Trading, Stockholm

Planerare inom Supply & Trading, Stockholm

Till ett spännande konsultuppdrag söker vi nu en Planerare inom varuflöde.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Till ett spännande konsultuppdrag söker vi nu en Planerare inom varuflöde.

Vill du arbeta på ett företag som präglas av positivitet, samarbete och utveckling? Trivs du med att jobba i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka? Vi söker dig som vill fortsätta arbeta som planerare inom varuflöde samt styrning- och lager optimering. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av ett stort affärsområde med 120 duktiga medarbetare. Inom din grupp kommer du arbeta tillsammans med 8 erfarna kollegor. Du får möjlighet att jobba i en bred roll med många externa och interna kontaktytor och på en global marknad. I denna roll får du vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa och arbetar på en plats som präglas av välkomnande stämning och förtroende för medarbetarna. Du erbjuds chansen att arbeta med intressanta arbetsuppgifter och i en komplex roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Framtagande och kontinuerlig uppdatering av tremånadersperioder för inköp, försäljningar och interna distributörer kopplat till verksamhetens produktion och lager.
  • Styrning och optimering av lagernivåer mot uppsatta mål.
  • Styrning och optimering av produktblandningar mot kvalitetsspecifikationer.
  • Daglig koordinering och hantering av operativa frågor kopplade till leveranser i produktionen och lager.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö som ofta kräver prioriteringar och snabba beslut. Du kommer att rapportera till chefen för Planning & Optimizing Stockholm. Tjänsten är på heltid med kontorstider och förväntas starta omgående. Detta är ett konsultuppdrag fram till sista maj 2020.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter alt. en utbildning inom logistik, kemiteknik eller liknande ingenjörsutbildning eller inom sjöfart. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet. Du är en van Excelanvändare och har vana av stora komplexa IT system.

Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och har lätt för att ta till dig ny information. Du är en lagspelare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har också en god förmåga att prioritera bland uppgifter mot det bästa för helheten. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-12
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15