TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planerare inom Supply & Trading, Stockholm

Till ett spännande konsultuppdrag söker vi nu en Planerare inom varuflöde.

Vill du arbeta på ett företag som präglas av positivitet, samarbete och utveckling? Trivs du med att jobba i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka? Vi söker dig som vill fortsätta arbeta som planerare inom varuflöde samt styrning- och lager optimering. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av ett stort affärsområde med 120 duktiga medarbetare. Inom din grupp kommer du arbeta tillsammans med 8 erfarna kollegor. Du får möjlighet att jobba i en bred roll med många externa och interna kontaktytor och på en global marknad. I denna roll får du vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa och arbetar på en plats som präglas av välkomnande stämning och förtroende för medarbetarna. Du erbjuds chansen att arbeta med intressanta arbetsuppgifter och i en komplex roll.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö som ofta kräver prioriteringar och snabba beslut. Du kommer att rapportera till chefen för Planning & Optimizing Stockholm. Tjänsten är på heltid med kontorstider och förväntas starta omgående. Detta är ett konsultuppdrag fram till sista maj 2020.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter alt. en utbildning inom logistik, kemiteknik eller liknande ingenjörsutbildning eller inom sjöfart. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet. Du är en van Excelanvändare och har vana av stora komplexa IT system.

Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och har lätt för att ta till dig ny information. Du är en lagspelare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har också en god förmåga att prioritera bland uppgifter mot det bästa för helheten. 

Alla lediga jobb