TNG
Platschef på Fitness24Seven nya anläggning i Borås

Platschef på Fitness24Seven nya anläggning i Borås

Fitness24Seven söker dig som vill agera operativt platsansvarig för att bygga upp deras nya anläggning Knalleland i Borås. Sök nu!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-21
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Fitness24Seven söker dig som vill agera operativt platsansvarig för att bygga upp deras nya anläggning Knalleland i Borås. Sök nu!

Fitness24Seven öppnar upp en ny anläggning i Kanlleland, Borås, och söker nu en platschef på heltid som kommer att vara med att jobba inför premiäröppningen av anläggningen!

Gillar du service, försäljning och vill jobba i en roll med mycket eget ansvar? Är du intresserad av träning och vill jobba om platschef på Fitness24Seven i Knalleland, Borås? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är mogen att axla rollen som platschef? Jobbar du kanske som butikschef och vill testa en ny bransch? Nu söker vi efter dig som vill ta dig an rollen som platschef på Fitness24Sevens nya PLUS anläggningar i Knalleland, Borås. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0. I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du även arbeta med strategisk planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef kommer du att:

  • Ha personalansvar för medarbetare på anläggningen
  • Leda och coacha medarbetare
  • Bemöta och välkomna medlemmar för att bygga relation
  • Ha budgetansvar för anläggning
  • Sköta administration
  • Sköta schemaläggning av personal
  • Sätta upp och jobba mot mål för anläggningen
  • Ansvara för inköp
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer att jobba tillsammans med flera kollegor som du har personalansvar över. Tjänsten är på heltid vilket innebär 40 h/v där du kan styra dina arbetstider i ganska hög grad och arbetstiderna kommer att vara förlagda under varierade arbetstider måndag till lördag.

Tänkt start för tjänsten är senast 1 januari 2020 så att du är redo inför nyöppningen av anläggningen den 24 januari 2020. Du kommer att få gå en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-21
Amanda Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergslenagatan 9, Borås