TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Priskoordinator till Preem, Stockholm

Gillar du att jobba med statistik och Excel? Nu söker vi en priskoordinator till Preem i Stockholm som stöttar säljorganisationen.

I rollen som Priskoordinator blir du ett viktigt stöd till säljorganisationen i deras dagliga arbete med kundprissättningen. Du ansvarar för hanteringen av prisrelaterade administrativa uppgifter samt deltar i olika sorters analys- och utredningsarbeten

Jobba för framtiden redan idag

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag som planeras pågå till och med januari 2020. Du blir anställd av TNG och får ta del av våra förmåner. Tjänsten kommer att starta omgående och du sitter hos Preem på Kungsholmen i Stockholm under hela perioden. 

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Beskrivning av tjänsten

Dina ansvarsområden blir bland annat att:

Har du den här bakgrunden?

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med statistik och Excel som arbetsverktyg och trivs i en administrativ roll med många kontaktytor så är det här rollen för dig!

Vi ser gärna att du har utbildning och / eller erfarenhet av ekonomi och försäljningsstöd då du kommer att vara en del av prissättningsteamet på Preem. En stor del av arbetet sker i affärssystemet M3, så vi ser också gärna att du har god generell IT vana och gillar att jobba med förbättringar i system. 

Är det här du?

Du som söker bör vara analytisk, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig för att trivas i rollen. Du har ett stort samarbete internt och behöver vara hjälpsam, noggrann och har god initiativförmåga. Du har lätt för siffror och goda kunskaper i Excel då det kommer vara ditt arbetsverktyg. En god förmåga att lösa problem samt bidra till en god stämning i gruppen är också viktigt för att trivas och utvecklas i den här tjänsten. Du kommer att jobba i prissättningsgruppen på totalt åtta personer men jobbar närmsta två kollegor med liknande arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb