TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom reglerteknik

TNG Tech har fått i uppdrag att finna en processingenjör med erfarenhet av reglerteknik till ett företag i Bohuslän!

Vill du vara med och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Som ingenjör på vårt kundföretag har du möjligheten att bidra till företagets vision genom att optimera och energieffektivisera processer med reglertekniska lösningar.

Tjänsten ger dig utmärkta möjligheter för professionell och personlig utveckling i en inspirerande, dynamisk, och högpresterande arbetsmiljö. Företaget värdesätter initiativ, ansvar och rätt balans mellan kreativitet och kvalitet i alla lösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Tack vare kundens storlek och komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Livspussel
Livspussel
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör med fokus på reglerteknik kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I tjänsten kommer Du även få möjligheter att arbeta med andra system som omfattas av avdelningens ansvar. Detta inkluderar system för produktblandning, processinformation och processimulering. På din avdelning finns åtta ingenjörer som rapporterar till avdelningschef. Kundföretaget ligger på Västkusten ca: 1,5 timme norr om Göteborg. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid. 

VEM ÄR DU?

Du har en ingenjörsexamen, gärna inom kemi eller reglerteknik. Erfarenhet från processindustri eller från arbete inom reglerteknisk design är ett krav. Har du arbetat med reglerteknisk design söker vi även dig från andra branscher som exempelvis automotive, olja & gas.

För att lyckas i rollen är det viktigt att Du är driven och målmedveten samt att du har en stor vilja att utvecklas. I rollen kommer Du att driva projekt med många kontaktytor därför är det viktigt att Du tar egna initiativ och att Du tycker om att arbeta med människor. Rollen kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Alla lediga jobb