TNG
Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund

Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund

AnoxKaldnes i Lund söker en processingenjör - ta chansen att arbeta med biologisk vattenrening!

Arbetsgivare AnoxKaldnes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-04
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Parkering Parkering
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

AnoxKaldnes i Lund söker en processingenjör - ta chansen att arbeta med biologisk vattenrening!

Detta är en spännande möjlighet att få arbeta som processingenjör på AnoxKaldnes i vårt innovativa säljteam i Lund. Vi erbjuder en biologisk reningsteknik för avloppsvatten och har en marknadsledande position i världen. Som processingenjör har du en nyckelroll inom vårt säljteam genom att leverera skräddarsydda processdesignlösningar. Det här är en chans att arbeta på ett internationellt företag och bidra till en mer hållbar värld. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AnoxKaldnes har i mer än 30 år varit i teknikens framkant med vår mikrobiologiska reningsteknik för avloppsvatten. Vi erbjuder vår unika avloppsreningsteknik till kunder över hela världen. För att bevara vår marknadsledande position är det viktigt att vi bibehåller en hög standard inom forskning och utveckling. Det inkluderar en förståelse för marknadens behov runt om i världen. Vår personal har ett aktivt engagemang på globala och lokala marknader genom till exempel pilotprojekt, genomförande av utbildningar, deltagande vid konferenser och möten med våra slutkunder. På AnoxKaldnes är vi stolta över vår vänliga, öppna och samarbetande atmosfär. Vi kan erbjuda dig frihet under ansvar. Vi är övertygade om att du kommer att ha en utvecklande och spännande framtid hos oss!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör kommer du att vara en del av säljteamet. Ditt tekniska fokus kommer att vara MBBR (Moving Bed Biofilm Reactor), men ytterligare lösningar såsom omröring och separation kan också komma att ingå. Du kommer att arbeta med en mängd kunder inom spännande områden som kommuner, massaindustrier, matproducenter och läkemedelsindustrier.

Ditt ansvar kommer att omfatta följande:

 • Processdesign för avloppsvattenrening med AnoxKaldnes biologiska reningsteknik
 • Samarbeta med säljingenjörer för att analysera kundernas behov.
 • Vara behjälplig vid utformning av förslag och anbud.
 • Arbeta med prissättning av tekniska lösningar.
 • Utvärdera / utföra modeller, granska ritningar och skriva driftsbeskrivningar.
 • Du kommer också att samarbeta och arbeta nära den lokala R&D-avdelningen och andra affärsområden inom Veolia runt om i världen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna position är placerad i Lund. Utbildning på plats och uppstart för nya kunder kan komma att inkluderas, varför vi söker dig som är öppen för internationella resor. Övernattningar i tjänsten uppskattas till 10-20 per år.

Du kommer att vara en del av säljteamet, bestående av 7 personer, och din närmsta chef är försäljningschefen på AnoxKaldnes. Totalt är vi 35 anställda på AnoxKaldnes.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till vårt team söker vi dig som har:

 • Kandidat- eller masterexamen i kemi, miljöteknik, ekosystemteknik eller liknande utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.
 • Praktisk kunskap inom avloppsrening med erfarenhet av processdesign, drift, drifttagning eller felsökning inom avloppsrening.
 • Kunskap eller erfarenhet av design av kompletta reningsverk och / eller kunskap inom MBBR är meriterande.
 • Det är även en fördel om du har erfarenhet av att använda GPS-X eller BioWin eller motsvarande verktyg
 • Eftersom du kommer att arbeta på den globala marknaden är det en förutsättning att har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Som processingenjör ansvarar du för att leverera skräddarsydda, tekniska lösningar till våra kunder varför vi söker dig som är resultatorienterad och med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kommer att vara del av ett team och arbeta nära andra varför vi söker därför dig som tycker om att hjälpa och som samarbetar bra med andra. Eftersom du kommer att arbeta med flera pågående projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt.

AnoxKaldnes

AnoxKaldnes

AnoxKaldnes är en del av Veolia Water Technologies, vilka är världsledande inom vattenbehandling. Veolia Water Technologies erbjuder kompletta lösningar för vattenbehandling. Genom vara innovativa inom nyckelområden som hållbar utveckling, återvinning av resurser och biprodukter ger våra differentierade vattenreningsprocesser oss möjlighet att erbjuda lösningar som passar alla applikationer. Vi är experter på vatten. AnoxKaldnes har varit på framkanten av mikrobiologiska lösningar för avloppsvatten i mer än 25 år. Vi erbjuder unika avloppsvattenlösningar över hela världen och vi fortsätter att arbeta med R&D för att behålla vår marknadsledande position. Vänligen besök www.anoxkaldnes.com för mer information om AnoxKaldnes.

Arbetsgivare AnoxKaldnes
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-04
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Klosterängsvägen 11A, Lund