TNG

Produktspecialist till GS1 i Stockholm

Erfarenhet från supply chain, nyfiken på ny teknik och intresse för att bygga kundrelationer? Vi söker en produktspecialist!

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-04
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Erfarenhet från supply chain, nyfiken på ny teknik och intresse för att bygga kundrelationer? Vi söker en produktspecialist!

Just nu rekryterar vi en produktspecialist till GS1 Sweden - det globala bolaget som jobbar med standarder och identifieringssystem (t.ex. streckkoder) över hela världen. Som produktspecialist kommer du ha en viktig roll i ett hängivet team som ständigt utvecklar GS1s produktportfölj inom supply chain och spårbarhet. Du kommer vara en central spelare i att utveckla standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och handel både globalt och lokalt. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner såsom centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här erbjuds du en kundnära tjänst som dagligen skapar värde för våra kunder och deras samarbetspartners. Du kommer att kompetensutvecklas och få möjlighet att bygga ett brett kontaktnät, både i Sverige och internationellt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom dagligvaruhandeln, Foodservice, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet.

Som produktspecialist kommer du utveckla och styra GS1s standarder med målet att öka användningen i näringslivet. I rollen kommer du att:

  • förvalta och utveckla GS1s standarder
  • ha proaktivt samordningsansvar för standarder genom löpande kontakt med andra avdelningar (sälj/IT/kundservice)
  • hålla i användargruppsmöten där representanter från befintliga kunder diskuterar och kommer med utvecklingsförslag kring standarder
  • lyssna in kunders behov och hitta nya, hållbara lösningar för alla användare
  • besvara komplexa frågor från kunder kring standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5/v). Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa bra i rollen som produktspecialist ser vi att du: 

  • har gedigen erfarenhet av GS1 standarder för artikelinformation
  • har arbetat inom vårt kundsegment med processutveckling och har god kännedom om varuflöden och digital produktinformation

Som person tror vi att du: 

  • har ett förtroendeskapande och professionellt förhållningssätt samt förmåga att bygga hållbara kundrelationer
  • stor analytisk förmåga och att lösa komplexa problem
  • är systematisk i ditt arbetssätt mot att nå uppsatta mål 
GS1 Sweden

GS1 Sweden

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.Se filmen om GS1:s tjänsteutbud - Validoo.

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-04
Julia Wengse
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map