TNG
Programsupport till Wolters Kluwer inom ekonomi!

Programsupport till Wolters Kluwer inom ekonomi!

Vill du använda dina kunskaper inom ekonomi, utvecklas inom support och arbeta på ett företag med framstående systemlösningar?

Uppdragsgivare Wolters Kluwer
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du använda dina kunskaper inom ekonomi, utvecklas inom support och arbeta på ett företag med framstående systemlösningar?

Vill du arbeta med programvarusupport över telefon, är en problemlösare och vill använda dina kunskaper inom ekonomi? Då har vi en bra möjlighet för dig! Till vår kund Wolters Kluwer i Göteborg söker vi dig som har erfarenhet av redovisning och deklarationer samt sätter kunden i fokus. Här får du arbeta med service och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi i en professionell miljö.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagskonsulter. Företaget erbjuder dessa kunder programvaror som underlättar och effektiviserar deras arbete, samt support och installation av tjänsterna. Det är just denna support du kommer bli en viktig del av. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor! Du får verka i en ledande global koncern och på sikt kan du skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 mån med start omgående (beror på din uppsägningstid). Som konsult hos på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundsupport kommer du att arbeta med att besvara inkommande samtal från kunderna, dvs användarna (främst ekonomer) av olika ekonomiprogram. Användarnas frågor är främst kopplat till det praktiska användandet och till viss del allmänt om ekonomi, redovisning och skatt. Ditt mål är att kunna ge varje kund ett gott bemötande även om du inte alltid kan hjälpa dem omgående. Tjänsten ställer höga krav på att man är effektiv på att besvara samtal och samtidigt vara lika trevlig mot varje ny kund.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Du kommer ingå i ett team inom support och rapportera till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som sökande brinner du för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi föreställer oss att du har en utbildning inom ekonomi, exempelvis en YH-utbildning eller liknande. Vi ser också att du har erfarenhet av lättare bokföring, redovisning, och deklarationer,  kanske som ekonomiassistent eller administratör.

Meriterande är att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundsupport, och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper, samt att du har tidigare telefonvana. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för att lära nya datorsystem.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Vi utvecklar och erbjuder kundanpassade programvaror, internettjänster, nyhetsbrev med mera. Vi är en internationell förlagskoncernen med 19 000 anställda och kontor i ca 40 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Latinamerika. Våra kontor i Sverige finns i Stockholm och Göteborg, och i Skandinavien har vi ett nära samarbete med våra systerföretag i Norge och Danmark.

Som anställd på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Detta betyder att du vet ditt värde, att våra kunder vet ditt värde, att företaget vet ditt värde och att du har anledning att vara stolt. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor!

Wolters Kluwer
Uppdragsgivare Wolters Kluwer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-17
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Amerikaskjulet, Göteborg