TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Project controller till marinföretag i Göteborg!

Vi söker nu en lösningsfokuserad och strukturerad Project Controller till ett expansivt marinföretag i Göteborg!

Har du en tydligt struktur i ditt arbete, tycker om att arbeta i flera projekt samtidigt och direkt bidra till en optimering av lönsamheten? Då är det precis dig vi söker till jobbet som Project Controller till marinföretag i Göteborg. Här får du en möjlighet att verka inom ett expansivt företag med fokus på hållbarhet där du med din analytiska förmåga kommer få en viktig roll inom projekten.

Är du tillgänglig inom kort? Skicka in din ansökan redan idag med ett engelsk CV då företaget verkar internationellt. Urvalet kommer ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbete på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafik. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Därmed kommer även intervjuer hållas på engelska. 

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställt av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns efter sex månader goda chanser till förlängning. 

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande. Du har god erfarenhet från att jobba i Excel och har två års erfarenhet att jobba med project controlling eller i en controller roll. Engelska är koncernspråk och företaget verkar internationellt så det är ett krav att du behärskar engelska på en professionell nivå, i båda tal och skrift. 

Som person är du analytisk med en god förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med samarbete i arbetet och att vara drivande samtidigt som du sköter ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i SAP Business One och med redovisningsprinciper. 

Alla lediga jobb