TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektadministratör till Clarendo

Projektadministratör till Clarendo i Malmö

Vill du arbeta i ett litet företag på en digital resa där du får möjligheter att påverka och göra skillnad? Skulle du trivas i en bred och omväxlande roll där fokus ligger på att administrera implementeringsprojekt som främjar våra kunders affärsutveckling? Då har vi möjligheten för dig! Som projektadministratör hos oss blir du specialist på vårt egenutvecklade IT-verktyg "TIM". Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig professionell och personlig utveckling. Med vårt höga tempo och krävande arbetsuppgifter kommer du ständigt lära dig nytt och bygga upp din kompetens inom ledningssystem och ISO-standarder. På sikt kommer du kunna ta dig an rollen som projektledare med ansvar för implementering av ledningssystem hos våra kunder. 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektadministratör kommer du ta ansvar för uppgifter i implementeringsprojekt hos kunder hela vägen fram till certifiering tillsammans med projektledaren.

Några av arbetsuppgifterna kommer innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som projektadministratör kommer du även hjälpa våra kunder med systemsupport i TIM. Du svarar då på frågor rörande teknik och funktion. Du kommer också att felsöka och hjälpa kunder med ISO-frågor. Allt i den takt du lär dig. För rätt person så finns möjligheten att anta utmaningen i rollen som projektledare och ta hela ansvaret.

Du blir en del av ett samkört team på fem som har fokus på verksamheten och uppgifterna. Kontoret är placerat på STUDIO, nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen ska du ha erfarenhet av en liknande administrativ roll, inom exempelvis projekt och/eller IT. Du har även vana av att arbeta i flera affärssystem. Då vårt arbete handlar om att utveckla företag och hjälpa kunder till framgång vill vi gärna att du delar vårt intresse för affärsutveckling. Det är en stor fördel om du även gillar IT och förstår det påtalade syftet med att införa IT-stöd. Det är meriterande om du innehar relevant eftergymnasial utbildning. Vidare är du van att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Då rollen innebär att du måste kunna arbeta självständigt och dagligen prioritera dina arbetsuppgifter i vårt projektverktyg ser vi att du är strukturerad och systematisk. För att trivas hos oss och i rollen bör du även vara resultatorienterad och vilja uppnå uppsatta mål. Du ska vilja ta ansvar och kunna fatta relevanta beslut. Tydliga deadlines kommer vara en stor del av din vardag. Din analysförmåga samt förmåga att lära och ta till dig information är också av vikt för att kunna vara en del av teamet samt förstå våra processer och projektflöden.

Alla lediga jobb