TNG
Projektkoordinator till Fresenius i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Projektkoordinator till Fresenius i Stockholm

Nu söker vi en ansvarstagande projektledare till Fresenius Medical care i Stockholm.

Arbetsgivare Fresenius
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-25
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Naprapat Naprapat
Parkering Parkering
Hendrik Christiansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en ansvarstagande projektledare till Fresenius Medical care i Stockholm.

Vill du jobba för ett ledande företag inom medicinteknik som brinner för att göra skillnad? Har du jobbat som projektledare / koordinator / administratör och vill nu ha en ny utmaning? Till Fresenius Medical Care söker vi en strukturerad och noggrann projektkoordinator som kommer få en bred och varierad roll inom organisationen. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fresenius Medical Care är marknadsledande inom sin bransch och långt fram gällande innovativa lösningar inom dialys. Det är ett stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande patienterna och samtidigt visar goda vinstmarginaler.

Du kommer till ett familjärt företag där gruppen du kommer jobba med har god erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig att komma in i arbetet på ett bra sätt. Din närmsta chef har lång bakgrund inom företaget och kommer vara ett stöd under upplärningstiden. Även om företaget är stort och branschen regelstyrd så är den svenska delen mindre och du har goda möjligheter till att vara med och bidra med dina åsikter.

Utöver detta erbjuds du ett attraktivt paket med förmåner som:

 • Bra grundlön och möjlighet till bonus
 • Friskvårdsbidrag
 • Naprapat på jobbet
 • Tjänstepension
 • Extra semesterdagar
 • Årlig hälsoundersökning
 • Företagshälsovård
 • Betald mobil
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som projektkoordinator kommer du att hantera både stora och små projekt hos Fresenius kunder. Det kan till exempel vara att ansvara för att samordna installationsprojekt på nybyggda sjukhusavdelningar när nya dialysmaskiner ska driftsättas. Du har mycket kundkontakt i din roll då du är länken mellan leverantörer och sjukhus. Utöver detta är det mycket administrativa uppgifter som förekommer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att: 

 • Göra upp tidplaner när de olika leverantörerna och egna teknikerna installerar på sjukhusen
 • Hantera behörigheter på sjukhusen i samband med installationerna
 • Ansvara för att rätt dokumentation finns till hands
 • Se till att beställningar sker i rätt tid
 • Hålla i enklare utbildningar

Det finns även möjlighet att själv arbeta ute på fältet med att underhålla dialysmaskinerna ute på sjukhusen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer bli en del av ett team på 7 kompetenta medarbetare som och rapporterar till din närmsta chef som själv har lång erfarenhet inom bolaget och branschen. Din chef och ditt team kommer att ge dig en gedigen introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av att ta ansvar och leda projekt samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter. I din roll har du tät kontakt med kollegor och samarbetspartners men också mycket kundkontakt och därför är det viktigt att du har förståelse för kundernas behov och levererar god service. Du har minst några års erfarenhet inom relevant område och har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Fresenius Medical Care är tyskägt och många möten hålls på engelska. Därför är det viktigt att du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Fresenius

Fresenius

Fresenius Medical Care är världens ledande leverantör av produkter och tjänster för personer med kronisk njursvikt. Omkring 3,2 miljoner patienter i världen med denna sjukdom genomgår dialysbehandling med jämna mellanrum. Dialys är ett vitalt förfarande för blodrening som ersätter njurens funktion vid njursvikt. De vårdar mer än 325 188 patienter i sitt globala nätverk av mer än 3 815 dialyskliniker. Samtidigt driver de ~41 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Deras strategi är inriktad på hållbar tillväxt. De strävar efter att ständigt förbättra livskvaliteten för patienter med njursjukdom genom att erbjuda innovativa produkter och behandlingskoncept av högsta kvalitet.

Fresenius Medical Cares huvudkontor finns i Tyskland. Huvudkontoret för Nordamerika finns i Waltham, Massachusetts och huvudkontoret för Asien/Stillahavsområdet ligger i Hong Kong.

Arbetsgivare Fresenius
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-25
Hendrik Christiansson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 1, Sollentuna