TNG

Projektledare till Kamstrup i Täby, Stockholm

Vi rekryterar en projektledare till Kamstrup, det globala bolaget inom vatten- och energimätning. Sök jobbet som projektledare nu!

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-23
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Julia Wengse
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi rekryterar en projektledare till Kamstrup, det globala bolaget inom vatten- och energimätning. Sök jobbet som projektledare nu!

Är du på jakt efter nytt jobb som projektledare? Vi söker just nu efter en ny medarbetare till Kamstrup med kontor i Täby, strax norr om Stockholm. Här är du en del av en global projektorganisation, axlar en central roll i affärerna med många kontaktytor och driver projekt från ax till limpa.

Vill du bli en del av ett världsledande globalt bolag? Här får du en roll med stort eget ansvar och möjlighet till fortsatt utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. På Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Det här är ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling. 

Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Kamstrup utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar till bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata – från installation av intelligenta mätare och avläsningssystem till analys och tjänster. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta leverera framgångsrika projekt till energi- och vattenbolag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare ansvarar du för att projektet levereras i sin helhet från A till Ö. Dina arbetsuppgifter varierar såklart var och när i projekten du befinner dig, men handlar bland annat om: 

  • Projektplanering
  • Underleverantörsstyrning
  • Kontraktsstyrning
  • Rapportering och ekonomisk uppföljning
  • Kommunikation
  • Riskhantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I varje projekt har du det övergripande ansvaret för att driva arbetet framåt, men du kommer att jobba tätt ihop med en teknisk projektledare och en IT-ansvarig. Projekten varierar i storlek, men sträcker sig mellan 1 och 4 år framåt i tiden. Du har många kontaktytor, både internt och externt.

På Kamstrup jobbar vi kontorstider, med möjlighet till flextid. Våra lokaler är i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att jobba i projekt, antingen som projektledare, projektassistent eller projektkoordinator. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba på både engelska och svenska i tal och skrift. Då det förekommer resor i tjänsten är det också ett krav att du har B-körkort. 

Som person ser vi att du har ett bra affärstänk och en starkt driv då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara strukturerad och lika bra på att se detaljer i ett kontrakt som du kan se helheten för ett projekt. Som projektledare behöver du också vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor. 

Kamstrup

Kamstrup

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar.

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-23
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Enhagsslingan 2, Täby