TNG
Teknisk IT Projektledare till Kamstrup i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Teknisk IT Projektledare till Kamstrup i Stockholm

Vill du jobba med stora projekt i en global organisation? Kamstrup söker en teknisk projektledare till teamet i Täby, Stockholm.

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-22
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Linnea Wäringe
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vill du jobba med stora projekt i en global organisation? Kamstrup söker en teknisk projektledare till teamet i Täby, Stockholm.

Vill du bidra till en ljusare framtid inom vatten och energi? Kan du kombinera IT och affärer samt vill använda dessa färdigheter för att stödja kunder med deras servermiljöer, nätverk, programvara och integrationer? Trivs du i en utåtriktad roll inom IT-projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som teknisk IT projektledare hos Kamstrup blir du en del av en global projektorganisation med en självständig och central roll i affärerna. Läs mer nedan och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett internationellt företag som varje dag strävar efter att säkerställa drivkraften och optimeringen av världens vatten- och energiresurser. Kamstrup erbjuder en spännande position på en dynamisk avdelning där det finns goda möjligheter till ansvar och utmaningar. I jobbet får du duktiga kollegor som är teamorienterade och där utveckling är en naturlig del av varje dag.

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis premiebaserad pension, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för hantering av IT-relaterade aktiviteter i projekt och dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vart i projekten du är, men innefattar bland annat: 

  • Ansvara för att etablera IT-miljöer, nätverk, mjukvara och eventuella integrationer.
  • Säkra överensstämmelse mellan avtal och leverans utifrån IT relaterade krav i projektleveransen
  • Agera länk mellan Kamstrups hosting och utvecklingsavdelning och kunderna för att säkerställa hög kundnöjdhet.
  • Lösa eventuella IT relaterade feljusteringar samt utmaningar i projekten. 
  • Dokumentera viktiga IT relaterade delar i projekt. 
  • Samarbeta med tredje part för att leverera den bästa lösningen till kunder. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av projektledarteamet som består av 8 personer och kommer i varje projekt samarbeta tillsammans med dina kollegor. Teamet ansvarar för utrullningen av kundprojekt inom området intelligenta mätlösningar. Därför kommer du att ingå i en projektorienterad miljö där du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor inom områden som implementering, IT och projektledning. Du har många kontaktytor, både internt och externt och projekten kan pågå upp till 4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid. Du sitter tillsammans med ditt team i Täby, norr om Stockholm och det förekommer ca 15-20 resdagar per år. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet av implementering av komplexa IT system. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba på både engelska och svenska i tal och skrift. Utöver detta har du också erfarenhet av att arbeta med infrastruktur, server, nätverk och integrationer. Då det förekommer resor i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Som person ser vi att du är positiv, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som du kan se helheten för ett projekt. Som teknisk projektledare behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Kamstrup

Kamstrup

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar.

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-22
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Enhagsslingan 2, Täby