TNG
Quality Development Manager
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Quality Development Manager

DeLaval söker nu en erfaren kvalitetsutvecklingschef som vill bli en del av deras högpresterande globala kvalitetsteam!

Arbetsgivare DeLaval
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-07
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Ida Nordin
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

DeLaval söker nu en erfaren kvalitetsutvecklingschef som vill bli en del av deras högpresterande globala kvalitetsteam!

Är du den kvalitetsutvecklingschef vi på TNG letar efter till DeLaval? Här får du ett kreativt och utvecklande arbete där du tillsammans med engagerade medarbetare tar DeLavals kvalitetsarbete till nästa nivå!

Du erbjuds en strategisk och utvecklande roll, där du som ledare får ta stort eget ansvar. Du blir en del av DeLavals kvalitetsledningteam och kommer att ingå i olika projekt. På så sätt får du ett stort nätverk inom företaget.

Låter tjänsten som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

DeLaval erbjuder dig en strategisk och utvecklande roll där du som ledare får ta stort eget ansvar. Du blir en del av DeLavals kvalitetsledningteam och kommer således ingå i olika projekt och ha ett stort nätverk inom Delaval.

DeLaval ger säkra anställningsvillkor och många möjligheter att utveckla både kompetens och kunskap. Du erbjuds en grundlig introduktion till företaget, DeLavals kunder och deras affärsmodell.

Kvalitetsprestanda för DeLavals produkter och tjänster är ett högprioriterat område. De har ett långsiktigt strategiskt mål att avsevärt minska deras kostnader gällande dålig kvalitet vilket gör att du i denna roll verkligen får en möjlighet att göra skillnad för DeLavals fortsatta utveckling framåt. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitet- och utvecklingschef har du det övergripande ansvaret för sektorns strategiska kvalitets- och utvecklingsarbete. Som kvalitetsutvecklingschef kommer du att leda och vara en del av förbättrings- och utvecklingsprojekt som påverkar DeLavals globala kvalitetsprestanda. Du kommer att ha ansvaret för att identifiera förbättringsområden och tillsammans med dina kollegor prioritera och hantera DeLaval Quality Roadmap.

Rollen innebär bland annat att du: 

• Hanterar förbättrings- och utvecklingsprojekt inom kvalitet.
• Skapar och implementerar bästa praxis, processer och procedurer.
• Hanterar, underlättar och stöttar kontinuerligt förbättringsarbete i tvärfunktionella team.
• Stöttar FoU, tillverkning och leverantörer med kvalitetssäkringsmetoder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är heltidsplacerad i Tumba, Stockholm. Eftersom denna position täcker det globala DeLaval -systemet kommer en del resor att krävas.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom en relevant ingenjörsgren. Du har erfarenhet av kontinuerliga förbättringar och djup kunskap om QM- och QC -verktyg. Vidare har du kunskap och erfarenhet av riskreducerande verktyg och metoder som till exempel - Felmeddelanden och effektanalys (FMEA).                

Vi tror att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet och passion för att utveckla och förbättra kvaliteten på produkter och tjänster. Vi tror att du kommer att kunna inspirera och motivera projektteam och andra intressenter på ett stödjande sätt. Vidare har du förmågan att se till verksamhetens helhet samt är nyfiken, orädd och engagerad.

Du drivs av att leda utvecklingsarbete och gör detta självständigt utifrån erfarenhet och kunskap.

DeLaval

DeLaval

DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Företaget levererar effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning.

DeLaval grundades för mer än 135 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Arbetsgivare DeLaval
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-07
Ida Nordin
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Gustaf De Lavals väg 15,