TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist på deltid under 3 veckor i Stockholm

Vill du jobba extra under en kortare period i Stockholm? Vi söker dig som vill jobba som receptionist hos vår kund. Läs mer här!

Söker du ett extrajobb under deltid en kortare period i Stockholm? Vi söker dig som vill jobba inom reception mellan 16/1-7/2.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett spännande företag inom resebranschen i receptionen. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på deltid (arbetstider 09:00-14:00), uppdragstiden är mellan 16/1-7/2. .

 

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du vill ge service i toppkvalité och ta hand om besökare och personal på bästa sätt. Du har erfarenhet från arbete i reception och vet att god service med positiv attityd ger nöjda kunder och kollegor. Då det ibland kan vara högt tempo ser vi gärna att du är prestigelös och stresstålig då du kommer att få rycka in och ta tag i olika situationer som kan uppstå.

Då företaget har internationella och svenska kunder är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datakunskap, framförallt i Officepaketet.

Alla lediga jobb