TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist under september till Käppala

Käppala söker nu en receptionist / kontorsvärd under september till reningsverket på Lidingö i Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist / kontorsvärd med varierande arbetsuppgifter i en spännande arbetsmiljö på Käppala. Uppdraget är under september månad. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Käppala är ett spännande företag som arbetar med att ständigt förbättra och bidra till ett hållbart samhälle och en friskare Östersjö. Här får du jobba i trevliga lokaler på Lidingö i en varierande roll tillsammans med kunniga kollegor. Du får en viktig roll där du självständigt bidrar till att kontoret alltid är redo för besökare som du bemöter med högkvalitativ service.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Käppala är placerat på Lidingö med goda kommunikationer. Detta är ett konsultuppdrag med start den 2-a september tom 27-e september. Jämna veckor jobbar du mellan kl. 7-16 och ojämna veckor jobbar du mellan 8-16.

VEM ÄR DU?

Som person är du självständig och gillar att ta eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir utförda. Du är flexibel och prestigelös då du kommer att ha en stor variation i dina uppgifter. Du gillar att ge service av hög kvalitet till både dina kollegor och de besökare du kommer att välkomna, därav krävs även goda kunskaper i både svenska och engelska. Du gillar att ha ordning omkring dig och att arbeta praktiskt vilket är huvudfokus i denna roll.

Alla lediga jobb