TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Älvstranden i Göteborg

Vill du arbeta med redovisning i ett bolag som brinner för hållbar stadsutveckling?

Nu söker vi dig som vill jobba med redovisning i ett spännande bolag präglat av framtidsvision, och dessutom tillsammans med härliga kollegor i en ljus och fin miljö! Till Älvstranden Utveckling i Göteborg söker vi nu en Redovisningsekonom.

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar man en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven. Som Redovisningsekonom inom Älvstranden Utveckling får du möjlighet att jobba i en dynamisk och värderingsdriven organisation tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, dessutom i en härlig miljö!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca ett år, med önskad start i början av mars 2020.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du utvecklas inom redovisning i en miljö präglad av av framtidsvisioner, arbetsglädje och en fin kollegial stämning. Älvstranden Utveckling sitter i ljusa lokaler högst upp i huset på Lindholmsallén. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en viktig del av teamet som arbetar med bolagets redovisning; och du får möjlighet att arbeta i härliga lokaler på Lindholmsallén, med närhet till stan och goda kollektivförbindelser.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har relevant utbildning, civilekonom eller liknande. För att du snabbt ska komma in i jobbet är det ett plus om du tidigare jobbat med momsredovisning i tex fastighetsbranschen. Du kan också ha arbetat med kvalificerat redovisningsarbete med inriktning på moms. Eftersom teamet är relativt litet är det viktigt att du är prestigelös och trivs med en arbetsmiljö där man hjälper varann. Jobbet kräver självklart också att du är analytisk och strukturerad, samt givetvis noggrann. Du kommer till en miljö som uppmuntrar initiativtagande, och visar du vilja att växa och utvecklas i din kompetens blir det garanterat en god match!

Alla lediga jobb