TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till bank i Stockholm

Är du redovisningsekonom och vill arbeta i en varierande roll på en av nordens ledande banker? Läs mer och sök redan idag!

För vår kunds räkning söker vi en självgående och noggrann Redovisningsekonom med placering i centrala Stockholm. Trivs du att jobba varierat där du får samarbeta med dina kollegor? Är du dessutom tillgänglig omgående? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom hos vår kund erbjuds du möjligheten till ett utmanande och självständigt arbete där du får vara ett viktigt stöd i redovisningsarbetet. Här blir du en del av en organisation med ett flexibelt förhållningssätt till sina medarbetares individuella behov och värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Du kommer att få jobba i en dynamisk och spännande miljö där du får ägna dig åt kvalificerat arbete som ekonomi.

Tjänsten som redovisningsekonom är ca 3 månader med start omgående. Då uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd hos TNG men uthyrd till vår kund. Du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom kommer du att stötta dina kollegor med arbetsuppgifter så som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor, där du direkt blir insatt i interna rutiner men också därefter kommer få arbeta självständigt med redovisning.

Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti och är tänkt att pågå till sista november med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 8.30-17.00. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning på redovisning eller motsvarande. Du har även praktiskt erfarenhet av redovisningsarbete vilket innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta. Du är kommunikativ och talar och skriver obehindrat på svenska. Har du tidigare erfarenheter från ekonomisystemet Scala är det meriterande. 

Alla lediga jobb