TNG
Redovisningsekonom till Compotech i Stockholm

Redovisningsekonom till Compotech i Stockholm

Compotech söker en redovisningsekonom till kontoret i Stockholm. Trivs du med löpande redovisning och bokslutsarbete? Läs mer!

Arbetsgivare Compotech Provider AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Therese Goldring
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Compotech söker en redovisningsekonom till kontoret i Stockholm. Trivs du med löpande redovisning och bokslutsarbete? Läs mer!

Som redovisningsekonom på Compotech kommer du att ansvara för all löpande redovisning i bolaget och tillsammans med CFO driva bokslutsarbetet. Trivs du i en central roll på ett medelstort bolag där du har mycket ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Läs mer nedan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Compotech Provider, som är en del av Addtech-koncernen, är ett sammansvetsat team på 25 personer. Du erbjuds en roll med många kontaktytor, där du ansvarar för allt löpande som rör ekonomin i bolaget. Det är en bred och självständig roll där du jobbar nära tillsammans med CFO.

Hos Compotech jobbar du tillsammans med glada och engagerade kollegor i en blandad grupp, som gärna gör saker tillsammans. Ett stabilt bolag med god tillväxt som gillar att skapa goda affärer med stort kundfokus!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom hos Compotech kommer du att jobba med all löpande redovisning, vilket här innebär bland annat: 

Ansvara för kund- och leverantörsreskontra (sköts digitalt)
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Administrera bolagets reseräkningar och förmånsbilar
Självständiga månadsbokslut samt ansvara för årsbokslut där du har stöttning av CFO
Kontrollfunktion och bollplank för order- och logistikteamet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ansvaret för analys och rapportering ligger på CFO, som du kommer att ha ett tätt samarbete med. CFO kommer fördela sin tid mellan Compotech och ett annat bolag i koncernen, så rollen kräver mycket eget ansvar samt kompetens att kunna hoppa in som back up vid behov. Det är därför en fördel om du har viss erfarenhet även av rapportering och analys sedan tidigare. 

Detta är en rekrytering för att fylla positionen inför en pensionsavgång. Du kommer att få möjlighet till god överlämning och introduktion och rollen planeras tillsättas snarast möjligt. Compotech kommer under senhösten 2020 att flytta till nya fina lokaler vid Alviks strand. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har haft en liknande position tidigare, eller erfarenhet inom revision och trivs med löpande redovisningsarbete. Du bör ha jobbat brett tidigare och ha en mycket god och övergripande kompetens inom redovisning. Har du tidigare jobbat på bolag inom produktförsäljning och industri är det meriterande. Du kommer även att ha mycket kontakt med order- och logistik, så det är en fördel om du tidigare har jobbat med frågor inom lager/frakt/valuta tidigare.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera ditt arbete och självständigt kan prioritera dina uppgifter. Du trivs i en dynamisk vardag med affärsfokus där alla kollegor bidrar med energi, engagemang till en positiv företagskultur. Din roll kommer vara central med många kontaktytor så vi ser att du har en mycket god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta och nätverka med andra avdelningar. 

Vill du bli en del av Compotechs härliga team och bidra med din kompetens inom redovisning? Välkommen med din ansökan! 

Compotech Provider AB

Compotech Provider AB

För verkliga visioner. I mer än 25 år har vi antagit den nordiska tillverkningsindustrins tuffaste utmaningar. Oavsett om uppdraget varit att leverera komponenter direkt från lager eller att vara en del av utvecklingsarbetet, har vi satsat vår framtid på att alltid tillföra mer än det förväntade. Vår inställning har gett oss ett nätverk av världsledande tillverkare och underleverantörer. Dessutom ingår vi i den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech, med över 130 bolag, cirka 2200 anställda och en omsättning på över 7 miljarder kronor. Våra kunder är representerade inom nästan alla branscher och låter oss ofta stå för en allt större del av konstruktionen. På så sätt får de mer tid att ägna sig åt sin egen kärnverksamhet, oavsett om det gäller att analysera läkemedel, att omvandla infraröd strålning till överskådlig information eller att effektivt hantera gods.

Arbetsgivare Compotech Provider AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-24
Therese Goldring
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Hälsingegatan 43, Stockholm