TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till ELU Konsult i Stockholm

Nu söker vi en redovisningsekonom till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet inom redovisning men söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt med dina processer, men även i ett team där ni gemensamt känner ansvar för helheten? Gillar du att leverera god service till resten av organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig, vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Den sociala trivseln är väldigt viktig på ELU. Bolaget firar framgångar när de når uppsatta mål samt har kontinuerliga trivselaktiviteter utöver de regelbundna jul- och sommarmiddagarna. De har dessutom avtal med en massör som regelbundet kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför jobbet. ELU försöker alltid tillmötesgå medarbetarens behov för att uppnå en balans i livet.

ELU har idag cirka 230 anställda och på ekonomiavdelningen jobbar 6 personer. Det är fortfarande ett familjärt bolag där medarbetartrivseln är hög och anställningsperioderna långa. Ekonomiteamet trivs jättebra med varandra och du kommer komma in i en positiv grupp där samarbete är en självklarhet. ELU är dessutom ett välmående bolag som gått med vinst ända sedan starten för över 50 år sedan.

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är ett långt konsultuppdrag som sträcker sig under tiden 2019-12-02 – 2021-03-31. Rollen som redovisningsekonom på ELU förutsätter goda bokföringskunskaper då du bland annat kommer arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 6 personer där samtliga har ett uttalat ansvarsområde. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp alltid finns nära till hands. Ekonomiavdelningen sitter i öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm nära T-bana och buss.

Tjänsten är på heltid med önskad start 2019-12-02. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har arbetat med detta ca 3-5 år. Du har god förståelse av bokföring och redovisning, meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med projektredovisning. Du har även arbetat med kundfakturering, har hög IT-mognad och god förståelse för system och program. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av bokslutsavstämningar. 

Som person är du positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Vidare är du självgående med ett eget driv. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control/PX är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

Alla lediga jobb