TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Fitness24Seven i Lund

Redovisningsekonom med starkt driv till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Fitness24Seven växer med raketfart och söker ytterligare en erfaren redovisningsekonom till sitt starka accountingteam till huvudkontoret i Lund.
Vill du vara med på framgångsresan? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Accounting är en del av financefunktionen på Fitness24Seven. Avdelningen siktar mot att alltid leverera "financial excellence" där vi genom hög kompetens och kreativa arbetssätt bidrar till bolagets hållbara lönsamhet. Att kontinuerligt optimera våra arbetssätt och struktur för att frigöra tid att utveckla Finance/Accouting i samma takt och riktning som bolaget i stort är viktigt och vi vill gärna att du med din kompetens och framåtanda bidrager till det arbetet.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Gratis träning
Gratis träning

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är placerad vid huvudkontoret i Lund och rapporterar till CFO.
På koncernekonomi idag är man totalt 13 personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet av arbete med redovisningsprocessen i sin helhet. Vi ser gärna erfarenhet från revision och/eller från redovisningsavdelning i större bolag där du arbetat med kvalificerad redovisning. Vi söker dig som är lösningsorienterad, nyfiken och som har hög nivå av energi. Du är drivande, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Samarbete och att hålla hög servicenivå är viktigt för oss och du genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar.

Alla lediga jobb