TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare till kund i Stockholm

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nytt jobb inom HR? Vi på TNG söker en Rekryterare för ett uppdrag i norra Stockholm!

Vi söker en rekryterare som är intresserad av att självständigt hjälpa vår kunds HR-avdelning inför sommarens tillsättningar. Du sätter upp en process som lämpar sig för ändamålet och jobbar med rekryteringsprocessen från start till slut. Detta är ett perfekt jobb för dig som har ett stort HR-intresse och vill ta dig an och självständigt driva rekryteringsprocesser. Låter detta jobb som rekryterare intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund arbetar i en modern och framtidsstyrd bransch som arbetar för hållbarhet och god service. I din roll som Rekryterare kommer du självständigt driva rekryteringsprocesserna för att ta fram de bästa kandidaterna för sommarperioden. Du kommer att arbeta självständigt med stöd från platschef där du själv ansvarar för allt från start till slut. Du får chansen att själv styra över rekryteringsprocessens alla moment.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Rekryterare hos vår kund arbetar du självständigt med rekrytering för att täcka upp semesterperioden. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Med stöd från en närvarande platschef kommer du arbeta självständigt med tillsättningarna inför sommarperioden. Du får stor frihet att själv bygga upp rekryteringsprocessen som du ser lämplig för ändamålet. Tjänsten är på heltid, med start omgående. Arbetet är förlagt på vår kunds kontor i norra Stockholm där du arbetar kontorstider mellan 8 och 17. Det är en visstidsanställning till och med maj 2020, med möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan på ett konkret sätt beskriva ditt intresse för rekrytering samt har viss erfarenhet inom området. Du ser ett värde och utmaning i att själv sätta upp och driva rekryteringsprocesserna och har ett ansvarsfullt och strukturerat sätt att ta dig an uppgiften. 

Det viktigaste är att du är tålmodig, driven och motiverad av utvecklas. Du är en orädd person som trivs med att prata med många olika kandidater. Vidare har du förmågan att på ett övertygande men ödmjukt sätt fånga kandidaternas intresse för våra kunder och de roller vi rekryterar.

Alla lediga jobb