TNG
Rekryterare till Transdev i Stockholm

Rekryterare till Transdev i Stockholm

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nytt jobb inom HR? Vi på TNG söker en rekryterare till Transdev - läs mer och sök här!

Uppdragsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-10
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Parkering Parkering
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nytt jobb inom HR? Vi på TNG söker en rekryterare till Transdev - läs mer och sök här!

Vi söker en rekryterare som är intresserad av att hjälpa Transdevs HR-avdelning inför sommarens tillsättningar av yrkespersonal såsom bussförare och tågvärdar. Som rekryterare kommer du sätta upp, driva och jobba med rekryteringsprocessen från start till slut. Detta är ett perfekt jobb för dig som har ett stort HR-intresse och vill ta dig an och självständigt driva rekryteringsprocesser, med stor frihet. Låter detta uppdrag som rekryterare intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Transdev erbjuds du en ansvarsfull roll där du kommer vara nyckeln för att rekrytera personal inför sommarens behov. Här kommer du ha en fri roll där du får komma med idéer som du genomför och utvecklar med syfte att tillsätta uppdragen du jobbar med - allt från tänk kring employer branding till hur man kan jobba på det mest effektiva sättet för att nå framgångsrika resultat. Förutom detta, kommer du få vara en del av ett lättsamt team där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet! 

Du blir en del av ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Transdev arbetar i en modern och framtidsstyrd bransch som arbetar för hållbarhet och god service. Det är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar samt för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryterare hos Transdev arbetar du självständigt med rekrytering för att täcka upp semesterperioden. Du kommer få driva processen från ax till limpa, med stor möjlighet att påverka och kreativt utforma nya sätt att öka kandidatattraktion och antalet ansökningar. Du kommer främst rekrytera bussförare till Transdevs bolag Flygbussarna Charter och Båtbussarna samt ombordpersonal på tåg.  

Mer specifikt kommer dina dagliga arbetsuppgifter att vara:

  • skriva och utforma annonser och sätt att attrahera sökanden i systemet HR Manager
  • ta emot ansökningar, genomföra urval
  • hålla i intervjuer (både över telefon men också i personligt möte)
  • kvalitetssäkring av kandidater (bl.a. referenstagning)
  • avtala med slutkandidat och ordna med kontraktskrivning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Med stöd från en närvarande platschef kommer du arbeta självständigt med tillsättningarna inför sommarperioden. Självklart kommer rutinerade HR-kollegor också finnas tillhands ifall du har frågor och funderingar. Du får stor frihet att själv bygga upp rekryteringsprocessen som du anser är optimal med att nå goda resultat.

Detta jobb är på heltid, med start omgående. Du kommer att sitta på Transdevs kontor i Sollentuna där du jobbar kontorstider mellan 8 och 17 (med möjlighet till flexibilitet). Detta är ett konsultuppdrag t o m maj 2020, med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har jobbat med rekrytering (kanske att du har drivit egna processer eller assisterat i ett team tidigare)
  • har en god struktur när du jobbar och gillar att driva saker från start till mål - på ett tålmodigt och ansvarsfullt sätt
  • är servicemässig, gillar att prata med många olika kandidater och har förmågan att fånga kandidaters intresse för Transdev och rollerna kandidaterna är aktuella för
  • har hög integritet och är självständig, med god tillit till din egen förmåga och bedömning
Transdev

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Uppdragsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-10
Julia Wengse
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Knistavägen 3