TNG
Koordinator inom riskhantering till Deloitte

Koordinator inom riskhantering till Deloitte

Deloitte söker en Riskkoordinator till affärsområdet Tax & Legal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-20
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Amanda Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Deloitte söker en Riskkoordinator till affärsområdet Tax & Legal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tycker du att Risk Management är ett spännande område och vill lära dig mer? Trivs du att arbeta i en koordinerande roll med varierade arbetsuppgifter där du får möjligheten att assistera internt inom detta område? Gillar du att arbeta administrativt där du även får använda din analytiska förmåga? Affärsområdet Tax & Legal söker nu efter en Riskkoordinator till sitt kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Riskkoordinator på Deloitte kommer du att få jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Här kommer du att få ta dig an en central administrativ roll där du tillsammans med en kollega är ansiktet utåt för Tax & Legal Risk Management teamet inom organisationen. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att jobba med processer självständigt.

På Deloitte värnar man om sin personal och erbjuder ett bra förmånspaket samt aktiviteter för sina anställda.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Riskkoordinator hos Tax & Legal kommer du ha en varierande roll som bland annat innebär:

  • Assistera med implementering av nya processer och projekt samt se till att berörda parter är uppdaterade 
  • Medverka och hålla i delar av interna utbildningar inom Tax & Legal Risk Management-området
  • Assistera i övergripande rådgivning 
  • Administrera granskning av seniora medarbetare ex. inhämtande av information, dokumentgranskning och slutrapport i samarbete med Tax & Legal Reviewers och Tax & Legal Risk Manager
  • Uppdatering av intranät, mallar och viss annan dokumenthantering
  • Hålla andra berörda avdelningar uppdaterade kring hantering av klienter kopplade till Tax & Legal
  • Besvara förfrågningar som inkommer till Tax Risk
  • Vara med i diskussion och uppdatering av Tax Risk Management processer och nya verktyg

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Deloitte. Tjänsten är tänkt att starta omgående. Arbetstiderna är kl. 8.00 -17.00, då man jobbar mot deadlines kan övertidsarbete förekomma. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. Du kommer att sitta i fräscha och trevliga lokaler. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör eller koordinator. Har du tidigare arbetat inom samma bransch, på advokatbyrå eller inom finans är det meriterande. Likaså är erfaren inom Risk Management-området är det meriterande. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Office-paketet.

För att trivas i denna roll är du driven, noggrann och trivs att arbeta efter processer och med rådgivning. Du är nyfiken och ser den ständiga utvecklingen och lärandet inom Risk Management som något positivt. Du tycker om att snabbt kunna sätta dig in i ny information och regelverk som berör Risk Management-området samt gillar att hålla dig uppdaterad. Det är viktigt att du har förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 312 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Arbetsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11, Stockholm