TNG
Säljadministratör / Säljkoordinator till ToFindOut

Säljadministratör / Säljkoordinator till ToFindOut

Vill du arbeta i en bred och varierad roll där du får använda både dina säljegenskaper och din administrativa förmåga? Sök idag!

Arbetsgivare ToFindOut
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-20
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Amanda Karlsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vill du arbeta i en bred och varierad roll där du får använda både dina säljegenskaper och din administrativa förmåga? Sök idag!

Trivs du i ett arbete med fokus på service, försäljning och nöjda kunder i ett växande och innovativt företag? Vill du arbeta administrativt och få ett ägarskap i din roll? Tycker du även om att arbeta med kundvård och relationsbyggande? Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i en roll där du både får utvecklas som säljare och finslipa din administrativa ådra! ToFindOut i Stockholm söker ni en säljadministratör / säljkoordinator till sitt kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut är det branschledande företaget inom bakgrundskontroller som har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna på marknaden. Detta möjliggör att du i rollen som säljadministratör / säljkoordinator på ToFindOut får jobba med en spännande och komplex produkt som blir allt mer eftertraktad hos företag. Här kommer du att få en central och betydande roll i säljteamet på ToFindOut. Rollen kommer att innehålla en stor variation där du både får arbeta med försäljning, rådgivning och kundvård, samtidigt som du bland annat får ta ett stort ansvar för deras CRM-system.  

Även om ToFindOut är ledande i sin bransch kommer du till en ödmjuk och vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med ca 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljadministratör / säljkoordinator kommer du bland annat att:

  • Ta emot förfrågningar via telefon och mejl
  • Kvalificera vart kunden är i sin köpresa
  • Boka in kundmöten hos dina kollegor som du ibland själv kommer att delta på
  • Ta ett ägarskap för CRM-systemet viket innebär att kundbasen är uppdaterad och rätt information finns på plats
  • Bearbeta inkommande leads och klassificera kunder
  • Ha koll på de olika kundsegmenten för att tillsammans med marknad kunna skicka ut rätt utskick till rätt kunder
  • Övrigt administrativt arbeta kan förekomma
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos ToFindOut. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8 - 17 med möjlighet till flextid. Kontoret är placerat i Stockholm City med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Du kommer att rapportera till försäljningschef. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundservice. Du trivs med att hålla dig uppdaterad om vad som händer i svenska samhället då det är den största marknaden för denna produkt. Du tycker du om att jobba nära kunder och kunna se kundens behov utifrån ToFindOuts erbjudande. Vidare har du en god förmåga att kommunicera via mejl och känner dig trygg att prata i telefon. Då du är ensam i denna roll trivs du att arbeta självständigt och tycker om att komma med idéer och är lösningsfokuserad. Har du tidigare arbetet i ett CRM-system är det meriterande. 

Genom lyhördhet, social förmåga och prestigelöshet kan du skapa och bibehålla goda relationer med våra kunder. Som person serviceminded, nyfiken och tycker om att skapa struktur samt ta ett ägarskap. Du är organiserad, initiativrik, effektiv och självgående. Du är målfokuserad ut i fingerspetsarna och har alltid service i fokus.

ToFindOut

ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och erbjuder företag och organisationer bakgrundskontroller och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Företaget tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder under full sekretess.

Arbetsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-20
Amanda Karlsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Barnhusgatan 3, Stockholm