TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare av friskvårdslösningar till ActiWay

Som säljare hos Actiway i Stockholm får du driva kvalificerad B2B-försäljning av digitala lösningar för friskvård och hälsa!

Som kundansvarig säljare hos ActiWay erbjuder du dina kunder en innovativ och digital tjänst som gör betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner smidigare. Vi vet att en enklare hantering och ett tydligt friskvårdsutbud gör att fler nyttjar sina friskvårdsbidrag – och får en friskare vardag.

Så har du ett intresse för friskvård, hälsa och träning och vill arbeta för att fler ska nyttja friskvård i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta brett med kvalificerad tjänsteförsäljning mot arbetsgivare såsom kommuner, företag och andra organisationer och har ett intresse för digitala lösningar? Vi utökar nu försäljningsavdelningen med två kundansvariga säljare till kontoret i centrala Stockholm och ser med glädje fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos ActiWay kommer du bli en del av ett innovativt och snabbväxande bolag, där du dagligen jobbar med att öka kundnöjdheten genom att skapa långsiktiga kundrelationer. ActiWay har kontor vid Odenplan, centralt i Stockholm, där du kommer vara en del av ett positivt och familjärt team. Förutom det, har ActiWay också såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och 6 veckors semester. Du kommer också att ha en bra grundlön med möjlighet till en stor del provision. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom företaget.

För dig som har större vana att jobba med nyckelkunder finns även en öppning som Customer Success Manager (Key Account Manager). 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundansvarig driver du självständigt hela säljprocessen, med fokus på att utöka antalet nya kunder, vilket innebär arbete inom följande områden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här blir du en del av ett företag i ständig tillväxt där beslutsvägarna är korta och vi uppmuntrar till samarbete! Idag är vi ca 20 medarbetare och du kommer ingår i vår försäljningsavdelning, som tillsammans med Försäljningschefen består av 9 härliga kollegor. Arbetet utgår från våra fräscha lokaler nära Odenplan, med närhet till service och goda kommunikationer, bortsett från dagarna du är på fältet och besöker dina kunder (uppskattningsvis 1-2 dagar per vecka, med resor över hela Sverige). Självklart arbetar vi dagtid på kontorstider, med möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du verkligen trivs inom försäljning, är envis och målfokuserad. Det kan underlätta att ha en akademisk utbildning, för att förstå och möta dina kunder, men det är minst lika avgörande att du är trygg i din säljroll och har god erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B samt vana och tålamod att arbeta med långa säljcykler.

Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Liksom har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer. Du bör också ha intresse och vilja att lära dig regelverket och förstå företagens policy kring friskvårdsbidraget.

Att du har god systemvana är en förutsättning för att förstå din produkt och sköta dina egna uppgifter, där du inte kan vara främmande för dagligt arbete i Excel. Du behöver också tala och skriva flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska. Då resor ingår i tjänsten är även körkort ett krav.

Alla lediga jobb