TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Saniflo AB

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Just nu söker Saniflo en säljare till Göteborg! Sök redan idag

Vill du vara en del av ett marknadsledande bolag och är du expert på att bygga långsiktiga relationer? Som säljare på Saniflo kommer du att få arbeta mot mål, bygga relationer med dina befintliga kunder och se till så dina kunder har den senast kunskaperna inom Saniflos produkter. Som person ser vi dig som är självgående och strukturerade som gillar att ta eget ansvar. Är du den vi söker? Tveka inte på att ansöka redan idag! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som nyanställd säljare hos Saniflo kommer du få möjligheten att kickstarta med en introduktion och gå en kort utbildning i Stockholm. Du kommer att få jobba i en global organisation som är marknadsledande med sin produkt. Koncernens historia som spänner över mer än 60 år speglar den resa som vi befinner oss på än idag. Vår vision om framtiden bygger på den värderingsgrund som vårt företag vilar på och som utgör en viktig del i koncernens DNA. Dessa värden är starka och vägleder oss dagligen i vårt arbete.  Dessa värdeord är uppfinningsrik, komfort, Kvalitet, enkelhet, Lojalitet, pålitlighet och tillit. 

Flextid
Flextid
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

I den här familjära verksamheten kommer du att utgå hemifrån och kommer att ha tillgång till tjänstebil där din utgångspunkt kommer att vara region väst samt Norge en gång per kvartal. I din roll som säljare kommer du att få bygga långsiktiga relationer med kunder och grossister och större delen av tiden arbetar du självgående och under eget ansvar. Du rapporterar till försäljningsdirektören.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk säljbakgrund inom typ VVS, Bygg och VA. Eftersom du ska rapportera dina besök till försäljningsdirektören ser vi att du har kunskap inom CRM system. Du är även van vid att arbeta i Excel och Power Point. Som person skulle du beskriva dig själv som relationsbyggare, självgående och strukturerad. Du ska även behärska svenska i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb