TNG
SEB trainee: Intern managementkonsult i Stockholm

SEB trainee: Intern managementkonsult i Stockholm

Vill du vara med och påverka SEBs förändringsresa? Sök den spännande rollen som intern managementkonsult på SEB Way!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-05
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Claudia Ullreich
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Vill du vara med och påverka SEBs förändringsresa? Sök den spännande rollen som intern managementkonsult på SEB Way!

Att jobba som intern managementkonsult och delta i SEBs Trainee-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och innovativ organisation.

I din roll inom SEB Way får du möjlighet att driva förändringar i hela banken. Tillsammans med ditt team jobbar du med utmaningar inom olika avdelningar på SEB för att utveckla och driva verksamheten framåt. Som intern managementkonsult har du goda möjligheter att utveckla ett brett internt nätverk eftersom du jobbar i en dynamisk miljö med uppdrag från många olika delar av banken.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, liksom samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.
Vi erbjuder dig:

  • Ett nio månader långt traineeprogram, designat för professionella och personliga utmaningar.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på en SEB-avdelning utanför Sverige.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

SEB Way har som uppdrag att accelerera och effektivisera förändringsprocessen inom ett flertal affärsområden där det finns behov av externt stöd. SEB Way stöttar affären inom olika områden så som strategi, organisation, processeffektivitet, företagskultur och digitalisering. I rollen som intern managementkonsult leder du workshops med olika affärsområden och skapar nätverk inom hela SEB. Du kommer att arbeta nära och samarbeta med senior management och bidra till SEBs förändringsresa.

Inledningsvis kommer du att stötta i olika affärsutvecklingsinitiativ för att succesivt växa in i ett ökat ansvar. Du kommer att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av ett starkt teamarbete. På SEB Way får du möjlighet att jobba i en lärande och inspirerande organisation där du bidrar till att lösa affärsutmaningar och med målsättningen att förbättra SEBs resultat.

Din framtida chef, Cathrine Friman, beskriver arbetet på SEB Way så här:

"På SEB Way har du möjlighet att påverka SEBs framtid. Via ett accelererat förändringsarbete inom SEBs strategiska fokusområden, kommer ditt arbete ha en påverkan på hela banken. Du kommer att arbeta med starkt engagerade, drivna och innovativa kollegor med fokus på samarbete i en ständigt lärande process. Vi strävar alltid efter att bli bättre, både som individer och team, med målet att leverera en service i världsklass. Välkommen!"

VI VILL HA DIG!

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom ekonomi, IT, teknik, beteendevetenskap eller annan relevant akademisk examen
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som är en affärs- och lösningsorienterad person med god kommunikativ och analytisk förmåga. Vi värdesätter en stark motivation och ett positivt förhållningssätt till att driva förändring. Du är en god lyssnare och en lagspelare som prioriterar att uppnå teamets mål. Vidare behöver du konstruktivt kunna utmana och ifrågasätta nuvarande arbetssätt för att uppnå konkreta resultat.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om upplägget för det internationella trainee-programmet och de andra lediga positionerna till starten 2020 här: https://www.tng.se/seb-trainee-program

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-05
Claudia Ullreich
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna