TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SEB trainee: IT-Projektledare i Stockholm

Vill du arbeta med projektledning i en teknisk miljö på SEB? Sök den spännande rollen som IT-Projektledare!

Att jobba som IT-Projektledare och delta i SEBs traineeprogram är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och nytänkande organisation.

I din roll på Project Management Office får du under traineeprogrammet en handledare som involverar och coachar dig i spännande IT-projekt. Omgiven av erfarna projektledare kommer du successivt att driva initiativ på egen hand och få en unik inblick i SEBs olika verksamhetsområden. I projekten samarbetar du med chefer från olika enheter och rapporterar till de olika ledningsgrupperna.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

I din roll som IT-Projektledare driver du projekt av varierande omfattning, gemensamt är att projekten är avgörande för bankens digitala förändringsresa. Projekten kommer att variera vad gäller tidsåtgång och område med det gemensamma målet att utveckla innovativa och effektiva IT-lösningar. Exempel på konkreta initiativ är etablering av ny serverhall och utbyte av intern IT-utrustning.

Fokus för tjänsten är att leda projekt framåt med hjälp av agila metoder för att nå uppsatta mål i tid. Som projektledare samarbetar och kommunicerar du med projektgruppen, ledning, IT- avdelningen och andra intressenter, främst interna kontakter men även externa leverantörer. Du får tidigt eget ansvar och kommer snabbt kunna utvecklas både personligen och i din yrkesroll på SEB.

Din framtida chef, Stefan Dahl beskriver arbetet på Project Management Office så här:

"Om du drivs av ledarskap och teknologi, och självständigt vill driva projekt inom spännande områden som har stor betydelse för SEB är detta platsen för dig! Här får du möjlighet att utveckla och tillämpa dina kunskaper från dag ett."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som är initiativtagande, målinriktad och är tydlig i din kommunikation för att få projektgruppen att arbeta mot gemensamma mål. I rollen som IT-Projektledare arbetar du tillsammans med många kollegor och behöver därför ha god samarbetsförmåga. Du trivs med många kontaktytor och har förmågan att inspirera andra att prestera sitt bästa.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb