TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior säljare till chefsnätverket Mesh

KAM säljare till chefsnätverket Mesh i Stockholm

Vill du ha en central och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt? I rollen som senior KAM-säljare hos Mesh får du vara med på en spännande utvecklingsresa, då nätverket är i uppstartsfas. Du blir en värdefull kollega som kommer att påverka såväl bolagets som branschens utveckling. Rollen är strategisk men kommer att kräva stor operativ leveransförmåga i det dagliga arbetet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Kam-säljare får du vara med från början och bygga upp ett unikt koncept på marknaden. Just nu läggs grunden och hemsidan är under uppbyggnad. Detta är en varierande och utvecklingsinriktad roll med fokus på relationsskapande försäljning, affärsutveckling och långsiktighet. Du kommer att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla kundanpassade tjänster tillsammans med dina kollegor på Mesh.


Mesh värdesätter en balans i livet för alla sina anställda. Affärskulturen präglas av öppenhet och samarbete, samt stor frihet under personligt ansvar gäller för alla.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ansvara för att hantera och följa upp affärsmöjligheter på senior ledningsgruppsnivå och skapa värde för Meshs kunder. Du kommer också att ha ett nära samarbete med Meshs VD för att driva produkterbjudandet framåt och säkerställa kvalitet ut mot kund. Tjänsten är på heltid, med placering på Meshs kontor i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är affärsdriven och som vill leverera ett värde till kund. Som person ska du gilla utmaningar och tillväxt. Ingen dag kommer att bli den andra lik och arbetsuppgifterna kommer att variera över tiden i takt med att Mesh växer.

Du har minst 3 års erfarenhet av komplex produkt och/ eller tjänsteförsäljning inom B2B. Du är van av att arbeta med strategiutveckling och erfarenhet av att implementera tekniska system. Vi ser att du har erfarenhet av att sälja med stöd av marketing automation och är bekant med olika metoder inom social selling.

Alla lediga jobb