TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Service Portfolio Manager till Alfa Laval Marine

Nu söker vi en affärsdriven Service Portfolio Manager till Alfa Laval i Tumba / Stockholm

Trivs du i globala verksamheter och har ett intresse för världsledande tekniska produkter inom Marine Separation & Heat Transfer Euquipment? Motiveras du av både service, teknik och affärsutveckling? Som Service Portfolio Manager hos Alfa Laval kommer du ha en nyckelroll i deras utvecklingsresa mot en tydligare marknadspositionering genom befintliga och nya, attraktiva produkterbjudanden som skapar en enastående kundupplevelse.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Alfa Laval har en stark marknadsposition och som Service Portfolio Manager hos oss får du möjlighet att arbeta på en global marknad, tätt tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag med teknik i framkant. Du kommer att bidra till Alfa Lavals vision att skapa bättre affärsvillkor för sina kunder genom att erbjuda innovativa och fullskaliga lösningar inom Marine Separation & Heat Transfer Euquipment. 

I din roll som Service Portfolio Manager är du en betydande nyckelperson som är med och driver, samt utvecklar affärerna. Du har många kontaktytor och skapar och utvecklar relationer med våra säljbolag, kunder och andra intressenter, för att kunna erbjuda ett marknadsanpassat och lönsamt sortiment. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att ständigt lära dig nytt samt har starkt fokus på ökad kundnöjdhet och kundnytta. 

Alfa Laval värdesätter sina anställdas välmående och satsar på sin personal. Det är viktigt att du trivs och har ett bra samarbete med både interna och externa parter. Du erbjuds även möjlighet till en långsiktig karriär inom ett växande företag.

 

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Lunchförmån
Lunchförmån
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Service Portfolio Manager är ditt huvudansvar att ta fram konkurrenskraftiga och värdeskapande kunderbjudanden. Vår mål är att vara den självklara samarbetsparten för våra kunder och genom våra välvalda erbjudanden bidrar till deras lönsamhet och förenkla deras arbetsvardag.

Du kommer i huvudsak att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår affärsenhet präglas av snabba beslut och vi premierar innovation och mod i beslut så därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken träder i kraft direkt vid start. Tjänsten är på heltid med start så snart rätt kandidat kan vara på plats. I rollen har du många interna samt externa kontaktytor och du kommer genom dina kunskaper och serviceförmåga bidra till att uppnå en så hög kundnöjdhet som möjligt. Du kommer även arbeta nära säljteamet i din roll. Teamet du kommer arbeta i består av erfarna och kompetenta kollegor och du ges möjlighet att verka i en snabbrörlig verksamhet där dina kunskaper spelar en stor roll för hur Alfa Laval uppfattas av sina kunder. Placering för tjänsten är på kontoret i Tumba. Tjänsteresor ingå med ca 30 resdagar per år där du ges möjlighet att besöka verksamheten i övriga världen.

 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som i grunden har en teknisk ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknik eller liknande. Vi tror även att du som söker har god erfarenhet av att arbeta nära affären samt har förmåga att paketera attraktiva erbjudanden till kunder. Det är också viktigt att du har förmåga att se och ta tillvara på affärsmöjligheter samt prioritera vilka du bedömer kommer vara mest lönsamma. Du har kanske tidigare arbetat i servicesektorn med försäljning eller affärsutveckling.

Alfa Laval lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en dynamisk person med affärstänk, passion, eget driv och förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del i ett ambitiöst team där specialistkunskap alltid finns nära till hands. Du kommer ha en stark position på företaget och vara den som bidrar till att stärka vår position på marknaden. Du behöver även ha ett helhetsperspektiv och inte endast se till enskilda tjänster utan ha förmåga att se nya affärserbjudanden samt erbjuda tilläggsprodukter till våra kunder.

Vidare söker vi dig som har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då du kommer arbeta tillsammans med människor från hela världen på ett företag där koncernspråket är engelska.

Alla lediga jobb