TNG
Servicetekniker med administrativt intresse

Servicetekniker med administrativt intresse

Har du en bakgrund som servicetekniker och ett stort intresse för koordinering? Vi söker nu en teknisk koordinator till Göteborg

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kandidatansvarig Göteborg
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Har du en bakgrund som servicetekniker och ett stort intresse för koordinering? Vi söker nu en teknisk koordinator till Göteborg

Är du intresserad av en roll som teknisk koordinator där du kan bidra med din bakgrund som servicetekniker?Som teknisk koordinator får du en central roll där du ansvarar för koordination av serviceingenjörer för driftsättning, garanti- och serviceärenden. Du får en även en viktig roll där du förser serviceingenjörer med support inom tekniska ärenden.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Då start är omgående, ska den tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb som teknisk koordinator på ett attraktivt och framgångsrikt marinföretag som värnar om hållbarhet. I rollen som teknisk koordinator erbjuds du att få en bred kontaktyta där du arbetar med att koordinera och bidra med support till serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig och central roll i att förse dessa serviceingenjörer med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Agera teknisk support.
  • Koordinera personal för driftsättning, garanti- och serviceärenden.
  • Hantera garantianspråk och stötta projektledare under garantiperioder.
  • Uppföljning av servicearbete efter genomförd rapport av serviceingenjör.
  • Samordna med eftermarknad för att säkerställa tillgänglighet av nödvändiga reservdelar före, under och efter serviceärenden.
  • Ta emot och skapa order i affärssystem samt fakturering av servicearbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är omgående.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en bakgrund som servicetekniker eller liknande arbete, gärna inom processindustrin. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande koordinerande roll där du, i ditt dagliga möte med ingenjörer, tekniker eller liknande, har fungerat som stöd för dem.

Vidare ser vi att du har en bred teknisk förståelse, exempelvis mekanisk och elektrisk.Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att samarbeta med andra men har också förmågan att jobba självständigt. Som person är du proaktiv, strukturerad och fokuserad med ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och meriterande med erfarenhet av att jobba i systemet Eye Share.

Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-17
Kandidatansvarig Göteborg
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16