TNG
Servicetekniker till II-VI och teamet i Järfälla

Servicetekniker till II-VI och teamet i Järfälla

Vill du jobba i en framtidsbransch med ny teknik och utrustning i framkant? II-VI söker en servicetekniker. Läs mer nedan!

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Therese Goldring
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Vill du jobba i en framtidsbransch med ny teknik och utrustning i framkant? II-VI söker en servicetekniker. Läs mer nedan!

II-VI, som är världsledande inom optisk kommunikation, söker nu en servicetekniker till teamet i Järfälla, strax utanför Stockholm. Du får en central roll där du jobbar med maskinutrustning och instrument som tillverkar elektriska komponenter i renrumsmiljö.

Söker du en roll med många kontaktytor, tekniska utmaningar och vill växa tillsammans med ett bolag? Då är det här rollen för dig! Läs mer nedan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande produkter inom optoelektronik, som just nu är i en stark tillväxtperiod och på en spännande utvecklingsresa. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och som servicetekniker hos II-VI är du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. I rollen kommer du dagligen stötta produktionen och maskinparkens drift där din erfarenhet och förståelse för elektronik, mekanik och teknik kommer vara en viktig del.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker på II-VI är du en del av serviceavdelningen och dina dagar kommer variera beroende på behov, men huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Utföra förebyggande underhåll enligt checklista och instruktion.
  • Kontrollmätning av olika utrustningar av till exempel temperatur, varvtal, ljusintensitet.
  • Rengöringar av RIE-Etsar, Förångare samt Sputter.
  • Hantering, inventering och organisering av reservdelar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Allt underhållsarbete och teknisk felsökning kommer att ske i renrumsmiljö, där du jobbar parallellt med serviceingenjörerna för att stötta produktionen och säkerställa utrustningen i produktionsarean.

I den här rollen kommer du att jobba kvällspass där arbetstiderna är förlagda måndag-torsdag, mellan 14.00-23.40. II-VI har sitt kontor och produktion i Järfälla strax utanför Stockholm, det är därför bra om du har körkort och tillgång till bil.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har ett stort teknikintresse och en teknisk eller elektrisk utbildning med dig. Det är inte ett krav att du är ingenjör, men vi ser gärna att du har jobbat några år med underhåll eller liknande och tycker att det är spännande att jobba med ny teknik.

För att trivas långsiktigt är det viktigt att du gillar kombinationen av självständigt arbete och samarbete. Du kommer att ha många kontaktytor, vilket kräver en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska och ett relationsbyggande arbetssätt. Du förväntas dock kunna utföra dina arbetsuppgifter självständigt och därför ser vi också att du som person är strukturerad och ansvarsfull, samt van att planera dina arbetsdagar. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom produktion är det meriterande.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och känner att det här är en beskrivning av dig? Välkommen med din ansökan.

II-VI

II-VI

II-VI is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-31
Therese Goldring
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 7, Järfälla