TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Skarp Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm

Vill du vara med på HSB:s spännande resa att utveckla sitt erbjudande till bostadsrättsföreningar?

Är du duktig på att bygga goda relationer och skapa långsiktiga affärer med både kunder och leverantörer? Vill du arbeta som Affärsutvecklare på HSB, ett ledande förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Då är det dig vi söker för rollen som Affärsutvecklare till HSB Norra Stor-Stockholm! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB är en affärsmässigt driven organisation med ambitionen att påverka hela samhället i en positiv riktning när det gäller boende. Många av oss som jobbar på HSB gillar just det att vara med och bidra till den region vi verkar i och det smittar av sig på hur vi arbetar med affärsutveckling i Norra Stor-Stockholm. Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person i vårt öppna och trivsamma arbetsklimat - här står service och kundnöjdhet högt på agendan! På kontoret är beslutsvägarna korta och det finns stora möjligheter att påverka och göra skillnad på både lång och kort sikt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsutvecklare är du ansvarig för att stärka HSB:s position på marknaden när det gäller attraktiva erbjudanden till våra kunder - bostadsrättsföreningar - och till våra leverantörer och underentreprenörer. Du kommer att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen förväntas du bidra med en god samverkan inom hela organisationen. Genom att vara närvarande och lyhörd skapar du förtroende och kan på så vis driva frågorna både inom organisationen och mot leverantörer och kunder. Du kommer att rapportera till chefen för Affärsutveckling.Tjänsten är placerad i fräscha lokaler på HSB:s kontor i Järfälla. En förutsättning för tjänsten är att du har körkort och tillgång till egen bil. 

HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet av affärsutveckling och försäljning B2B där du jobbat både med förhandling och avtalsskrivning med  kunder och leverantörer. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar och gärna byggrelaterad verksamhet. Erfarenhet av inköp och projektledning är också meriterande.

Som person söker vi dig som är affärsmässig och professionell samt har en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du är självgående och att du trivs i en organisation med hög förändringstakt då du kommer jobba självständigt med kund- och utvecklingsarbete. Att vara lyhörd och en god kommunikatör hjälper dig lyckas i samarbetet med kunder, leverantörer och kollegor.

Alla lediga jobb