TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Social Media Specialist till företag i Stockholm

Vi söker nu en specialist inom sociala medier till snabbväxande företag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med digital marknadsföring och sociala medier? Vill du jobba med ett starkt varumärke i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi för vår kunds räkning en Social Media Specialist till företagets marknadsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm. Är du specialiserad inom området digital marknadsföring och sociala medier och vill bidra med din tidigare erfarenhet i ett snabbväxande företag som ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring? Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att bli en del av ett starkt marknadsteam och få delta i företagets spännande varumärkesresa och utveckling inom marknadskommunikationens digitala delar. I rollen som Social Media Specialist ansvarar du för driften av företagets digitala erbjudande i sociala mediekanaler och via digitala plattformar. Rollen innebär även att du kommer att ha många interna kontaktytor men även externa kontaktytor såsom mediabyråer och andra samarbetspartners.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Social Media Specialist kommer du främst att arbeta med Facebook och annonshanteringsverktyget Ads Manager. Du kommer även arbeta direkt med partnerbyråer inom området. Du utvecklar en strategisk marknadsföringsplan för bolagets Facebook-annonsering, där fokus ska ligga på försäljning och konvertering. För att nå bästa möjliga resultat jobbar du kontinuerligt med A/B-tester och optimering utifrån tydliga KPI:er.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är en snabbväxande låneförmedlare som verkar i en modern och innovativ miljö. Här finns goda möjligheter att växa med företaget och på sikt utvecklas i rollen. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Stockholm med närhet till service och goda kommunikationer.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du arbetar inledningsvis som konsult via TNG under de första 6 månaderna, därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Du kommer att rapportera till marknadschefen samt tillhöra marknadsavdelningen som består av ett sammansvetsat team på 4 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring med inriktning digital marknadsföring samt mycket goda kunskaper i Adobe programmen. Du har mångårig erfarenhet av annonsköp på Facebook och har gedigen kunskap om såväl organiska som köpta publiceringar. Meriterande om du även har jobbat med annonsering i andra kanaler, såsom Instagram och Snapchat. Du har tidigare erfarenhet från liknande bransch eller från t ex från spelbranschen. Som person ser vi gärna att du är innovativ, kreativ och relationsbyggande. Som person brinner du för att arbeta med sociala medier samt är resultatinriktad, flexibel och gillar utmaningar. Ett krav för rollen är att du talar och skriver svenska och engelska flytande, då du har många interna och externa kontaktytor.

Alla lediga jobb