TNG
Social Media Specialist till företag i Stockholm

Social Media Specialist till företag i Stockholm

Vi söker nu en specialist inom sociala medier till snabbväxande företag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu en specialist inom sociala medier till snabbväxande företag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Brinner du för att arbeta med digital marknadsföring och sociala medier? Vill du jobba med ett starkt varumärke i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi för vår kunds räkning en Social Media Specialist till företagets marknadsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm. Är du specialiserad inom området digital marknadsföring och sociala medier och vill bidra med din tidigare erfarenhet i ett snabbväxande företag som ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring? Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att bli en del av ett starkt marknadsteam och få delta i företagets spännande varumärkesresa och utveckling inom marknadskommunikationens digitala delar. I rollen som Social Media Specialist ansvarar du för driften av företagets digitala erbjudande i sociala mediekanaler och via digitala plattformar. Rollen innebär även att du kommer att ha många interna kontaktytor men även externa kontaktytor såsom mediabyråer och andra samarbetspartners.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Social Media Specialist kommer du främst att arbeta med Facebook och annonshanteringsverktyget Ads Manager. Du kommer även arbeta direkt med partnerbyråer inom området. Du utvecklar en strategisk marknadsföringsplan för bolagets Facebook-annonsering, där fokus ska ligga på försäljning och konvertering. För att nå bästa möjliga resultat jobbar du kontinuerligt med A/B-tester och optimering utifrån tydliga KPI:er.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är en snabbväxande låneförmedlare som verkar i en modern och innovativ miljö. Här finns goda möjligheter att växa med företaget och på sikt utvecklas i rollen. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Stockholm med närhet till service och goda kommunikationer.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du arbetar inledningsvis som konsult via TNG under de första 6 månaderna, därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Du kommer att rapportera till marknadschefen samt tillhöra marknadsavdelningen som består av ett sammansvetsat team på 4 personer där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring med inriktning digital marknadsföring samt mycket goda kunskaper i Adobe programmen. Du har mångårig erfarenhet av annonsköp på Facebook och har gedigen kunskap om såväl organiska som köpta publiceringar. Meriterande om du även har jobbat med annonsering i andra kanaler, såsom Instagram och Snapchat. Du har tidigare erfarenhet från liknande bransch eller från t ex från spelbranschen. Som person ser vi gärna att du är innovativ, kreativ och relationsbyggande. Som person brinner du för att arbeta med sociala medier samt är resultatinriktad, flexibel och gillar utmaningar. Ett krav för rollen är att du talar och skriver svenska och engelska flytande, då du har många interna och externa kontaktytor.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-23
Pernilla Ek
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Löjtnantsgatan 21, Stockholm