TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

St1 Refinery söker drifttekniker till Göteborg

Brinner du för ny teknik och drift, vill du utvecklas inom processindustrin? Vi söker flera drifttekniker till ST1 i Göteborg!

Nu söker vi på ST1 Refinery dig med några års erfarenhet av driftteknik och med stor framåtanda, driv och engagemang! Är du intresserad av att gå in i en roll där du erbjuds utbildning och utveckling? Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- samt tankanläggningar. I samband med jobbet erbjuder vi dig internt en löpande utvecklingsperiod de första 3 åren med möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker!

Tjänsterna är tillsvidareanställning med placering i ST1:s raffinaderi i Göteborg. Tillsättning sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett utvecklande och intressant arbete med spännande och ny teknik i ett företag som värdesätter intern utbildning av sin personal!

Du kommer ha en tjänst med många kontaktytor mot andra avdelningar inom raffinaderiet och du får ta plats i organisationen, ta del av flera utmanande projekt i en bransch som är under stor förändring. I vårt förmånspaket erbjuder vi bland annat bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet på raffinaderiets driftavdelning bedrivs i kontinuerlig skiftgång av fem väl sammansvetsade skiftlag. Du placeras inledningsvis i ett av skiftlagen men förväntas vara redo att byta skiftlag om situationen så kräver.

Arbetsuppgifterna består av bl.a.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är en rekrytering där du blir tillsvidareanställd av ST1 och placeras på ST1:s raffinaderi i Göteborg. Där ingår du i ett av 5 skiftlag där varje team har ca 16 medarbetare. Du kommer att jobba i ett 3-skiftsystem med 5 veckors rullande skift. Du har en skiftledare samt en assisterande skiftledare som stöttar dig i det dagliga arbetet. Du går också ett internt utbildningsprogram som sträcker sig över 3 år. Tillsättning sker löpande.

VEM ÄR DU?

Lämplig bakgrund är teknisk utbildning, exempelvis en YH-utildning som Dirfttekniker, Sjöingenjör eller Maskinbefäl. Du får gärna ha erfarenhet från liknande processindustrier.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar, och även stimuleras av analytisk problemlösning framför processdataskärmar.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Alla lediga jobb