TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Chain Manager till internationellt bolag

TNG Tech har fått i uppdrag att tillsätta en Manager för inköp och logistik till snabbväxande internationellt bolag i Göteborg!

Som Manager inom Supply Chain kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av företagets verksamhet. Företaget har en fortsatt tillväxt och driver en teknik / processorienterad verksamhet och har en ökad efterfrågan på företagets produkter. Denna position erbjuder unika utmaningar och du kommer främst att ansvara för inköp och logistik men också för lagerverksamheten.

Företaget värdesätter mycket initiativ, ansvar och rätt balans mellan kreativitet och kvalitet i alla lösningar. Du kommer att ha goda möjligheter att bygga din karriär vidare även internationellt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett internationellt ledande bolag inom tillverkning och produktion och nu har du chans att få växa tillsammans med dem. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta kollegor.

Här får du goda möjligheter till personlig utveckling i en framgångsrik internationell miljö och ett arbete med många kontaktytor både internt och externt över hela världen. Dina kollegor har hög teknisk kompetens och du kommer till en arbetsplats med en stark företagskultur.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du ha ca: 20 direktrapporterande medarbetare under dig och du är Manager över flera avdelningar inom inköp, logistik och lager. Du kommer sitta på ett modernt kontor centralt i Göteborg och du har kollektivtrafiken precis utanför dörren. I rollen ingår det även ca: 20-40 resdagar årligen.

Du startar upp som konsult i ett längre uppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet 20/21. Tjänster är vakant på vårt kundföretag och det har ett rekryteringsbehov, är du rätt person och trivs i uppdraget, kan kunden framöver erbjuda dig en övergång och eventuell anställning internt.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat konsultföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du har:


Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du har en stark kommunikationsförmåga och bra på interaktion med andra då dina medarbetare består av flera olika team. Du jobbar här nära affären och leveransen och bör därför vara målorienterad och ha ett kommersiellt tänkesätt. För dina komplexa arbetsuppgifter krävs också noggrannhet, drivkraft och ett starkt coachande ledarskap. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb