TNG
Supply Chain Manager till internationellt bolag
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Supply Chain Manager till internationellt bolag

TNG Tech har fått i uppdrag att tillsätta en Manager för inköp och logistik till snabbväxande internationellt bolag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

TNG Tech har fått i uppdrag att tillsätta en Manager för inköp och logistik till snabbväxande internationellt bolag i Göteborg!

Som Manager inom Supply Chain kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av företagets verksamhet. Företaget har en fortsatt tillväxt och driver en teknik / processorienterad verksamhet och har en ökad efterfrågan på företagets produkter. Denna position erbjuder unika utmaningar och du kommer främst att ansvara för inköp och logistik men också för lagerverksamheten.

Företaget värdesätter mycket initiativ, ansvar och rätt balans mellan kreativitet och kvalitet i alla lösningar. Du kommer att ha goda möjligheter att bygga din karriär vidare även internationellt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett internationellt ledande bolag inom tillverkning och produktion och nu har du chans att få växa tillsammans med dem. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta kollegor.

Här får du goda möjligheter till personlig utveckling i en framgångsrik internationell miljö och ett arbete med många kontaktytor både internt och externt över hela världen. Dina kollegor har hög teknisk kompetens och du kommer till en arbetsplats med en stark företagskultur.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Driva hela inköps och logistikcykel för produkter och tjänster från leverantörer.
 • Stötta strategiska inköpare med avtal och förhandlingar och utveckling av leverantörsportfölj.
 • Anställa och utveckla ditt team samt supporta och coach dina direktrapporterande kollegor.
 • Ansvar för att säkerställa leveranstid, pris och kvalitet på köpta delar och system.
 • Representera inköpsavdelningen i utvecklingsprocessen samt gentemot andra avdelningar.
 • Skapa tvärfunktionella team för att utveckla företagsstandarder, avtal och specifikationer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du ha ca: 20 direktrapporterande medarbetare under dig och du är Manager över flera avdelningar inom inköp, logistik och lager. Du kommer sitta på ett modernt kontor centralt i Göteborg och du har kollektivtrafiken precis utanför dörren. I rollen ingår det även ca: 20-40 resdagar årligen.

Du startar upp som konsult i ett längre uppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet 20/21. Tjänster är vakant på vårt kundföretag och det har ett rekryteringsbehov, är du rätt person och trivs i uppdraget, kan kunden framöver erbjuda dig en övergång och eventuell anställning internt.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat konsultföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du har:

 • Akademisk utbildning inom inköp, teknik, företagsekonomi eller motsvarande område.
 • Flera års kvalificerad erfarenhet av att arbeta med upphandling och logistik.
 • Erfarenhet av arbete i en internationell miljö inom marin eller teknik / processorienterad verksamhet.
 • Lång vana av management / ledarskap med direktrapporterande medarbetare för större grupper.
 • God kunskap inom MS Office och erfarenhet av ERP-system, exempelvis SAP B1.


Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du har en stark kommunikationsförmåga och bra på interaktion med andra då dina medarbetare består av flera olika team. Du jobbar här nära affären och leveransen och bör därför vara målorienterad och ha ett kommersiellt tänkesätt. För dina komplexa arbetsuppgifter krävs också noggrannhet, drivkraft och ett starkt coachande ledarskap. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-10
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg