TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supply Planner / Logistikplanerare

Vi söker en Logistikplanerare / Supply Planner till vår kund i norra Stockholm. Låter det spännande? Läs mer och sök redan idag!

Till vår kund i Kista söker vi nu en Logistikplanerare / Supply Planner som kommer att vara ansvarig för leverans av produkter på inköpsavdelningen. Företaget är ledande inom optikbranschen och erbjuder en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en bred roll med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos TNG får du självklart ta del av våra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Som stöd har du också en dedikerad konsultchef på TNG. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Supply Planner kommer du exempelvis att:

Vidare är en viktig del i denna roll att ta ytterligare ansvar, omvärdera och prioritera efter de omständigheter som uppstår för företaget vid den tiden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är beläget i Kista och du kommer tillhöra Supply Chain-teamet. Detta är ett konsultuppdrag på åtta månader med möjlighet till förlängning med start omgående. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Alla lediga jobb