TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemadministratör till Michelin i Kungälv

Nu söker vi dig som vill jobba med utveckling och förvaltning av lagersystem i framkant!

Är du en social excelälskare som går igång på lageroptimering och även vill jobba med utveckling av system och processer? Då ska du definitivt läsa vidare och söka tjänsten nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Till Michelin i Kungälv söker vi nu en Warehouse Administrator (WA). Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag via TNG, för rätt person är dock möjligheterna goda för överrekryteringen till Michelin. Som WA är det ditt uppdrag att, tillsammans med engagerade kollegor, förvalta och utveckla Michelins lagersystem, samt supportera organisationen i alla frågor som rör systemet och dess processer. Dessutom kommer du in i en tid då man står inför ett systembyte; här blir du en nyckelperson i det stora projektet som troligen pågår under flera år.

Michelin är en internationell organisation med starka värderingar. Michelin tillverkar premiumdäck inom en mängd olika områden och utvecklar ständigt ny teknologi i morgondagens produkter. Man har verksamhet i 170 länder, är runt 110 000 anställda och har 72 tillverkningsanläggningar i 19 olika länder.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår ett team på totalt 6 personer, där du tillsammans med framförallt två kollegor arbetar med frågor rörande lagersystemet/processer. Teamet har en stark gemenskap och väldigt roligt tillsammans, en arbetsmiljö vi givetvis hoppas att du vill bli en viktig del av!

Michelin har kontor och lager på Bilagatan i Rollsbo, strax utanför Kungälv. Hit tar du dig enklast med bil, alternativt kollektivtrafik vilken dock är något begränsad.

 

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet, vilket kan vara inom tex transport, lager och/eller logistik. Vi ser gärna att du har arbetat med SQL eller liknande, och/eller har mycket god vana av arbete i Office 365, särskilt Excel. Du behöver goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Som person är du social och utåtriktad, då jobbet kräver många kontaktytor. Du behöver vara kommunikativ och tycka om att förmedla din kunskap, samt trivas i en miljö där man arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi vill också nämna att Michelin arbetar för en jämn könsfördelning och därför varmt välkomnar alla sökanden!

Alla lediga jobb