TNG
Systemadministratör till Michelin i Kungälv

Systemadministratör till Michelin i Kungälv

Nu söker vi dig som vill jobba med utveckling och förvaltning av lagersystem i framkant!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Nu söker vi dig som vill jobba med utveckling och förvaltning av lagersystem i framkant!

Är du en social excelälskare som går igång på lageroptimering och även vill jobba med utveckling av system och processer? Då ska du definitivt läsa vidare och söka tjänsten nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Till Michelin i Kungälv söker vi nu en Warehouse Administrator (WA). Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag via TNG, för rätt person är dock möjligheterna goda för överrekryteringen till Michelin. Som WA är det ditt uppdrag att, tillsammans med engagerade kollegor, förvalta och utveckla Michelins lagersystem, samt supportera organisationen i alla frågor som rör systemet och dess processer. Dessutom kommer du in i en tid då man står inför ett systembyte; här blir du en nyckelperson i det stora projektet som troligen pågår under flera år.

Michelin är en internationell organisation med starka värderingar. Michelin tillverkar premiumdäck inom en mängd olika områden och utvecklar ständigt ny teknologi i morgondagens produkter. Man har verksamhet i 170 länder, är runt 110 000 anställda och har 72 tillverkningsanläggningar i 19 olika länder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Garantera korrekt lagerstatus genom att samordna och övervaka revisioner och kontroller i enlighet med revisionskrav.
  • Utveckla och underhålla lageroptimeringsstrategier
  • Analysera och lösa avvikelser
  • Support
  • Bidra till kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår ett team på totalt 6 personer, där du tillsammans med framförallt två kollegor arbetar med frågor rörande lagersystemet/processer. Teamet har en stark gemenskap och väldigt roligt tillsammans, en arbetsmiljö vi givetvis hoppas att du vill bli en viktig del av!

Michelin har kontor och lager på Bilagatan i Rollsbo, strax utanför Kungälv. Hit tar du dig enklast med bil, alternativt kollektivtrafik vilken dock är något begränsad.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet, vilket kan vara inom tex transport, lager och/eller logistik. Vi ser gärna att du har arbetat med SQL eller liknande, och/eller har mycket god vana av arbete i Office 365, särskilt Excel. Du behöver goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Som person är du social och utåtriktad, då jobbet kräver många kontaktytor. Du behöver vara kommunikativ och tycka om att förmedla din kunskap, samt trivas i en miljö där man arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi vill också nämna att Michelin arbetar för en jämn könsfördelning och därför varmt välkomnar alla sökanden!

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-18
Sandra Eriksson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Bilgatan 19 Kungälv