TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Team Manager inom IT till SEB i Stockholm

Motiveras du av att se andra växa och att leda team i förändring?

Som Team Manager inom IT hos SEB får du vara med på en spännande digitaliseringsresa!

Vårt uppdrag är att leverera ”World Class Service” till våra kunder. För att möta och överträffa våra kunders behov ligger nu stor fokus på att accelerera digitaliseringen av vår affär och att effektivisera våra arbetssätt. Därför kommer du som Team Manager bli viktigt hos oss. Med ditt intresse och erfarenhet av förändringsarbete av mjukvaruutveckling kommer du att stötta och utveckla IT- stödet inom det affärsområde som heter Spara som är en del av affärsdivisionen C&PC (Corporations & Private Customers).Du kommer in i ett spännande skede och kommer att jobba crossfunktionellt med kompetenta kollegor och medarbetare både på IT, Operation och affär.

OM JOBBET

Du kommer att tillhöra området Savings- och Investments inom ISD (IT Solution Delivery). Det finns åtta leveransteam där du kommer att vara Team Manager för Clearing och Settlement-teamet. Ditt team består av utvecklare, testare, kravanalytiker, business specialist och scrum master. Du kommer framför allt att:

Inom avdelningen finns tydliga leveransområden där IT, Business och Operation arbetar nära varandra och delar samma mål och syfte. Kulturen präglas av öppenhet och engagemang.

Tjänsten är placerad på SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras av att leda andra människor och gillar förändring. Du har mycket god teknisk förståelse för modern mjukvaruutveckling antingen som utvecklare eller arkitekt. Du har troligtvis haft personalansvar tidigare och erfarenhet av digitaliseringsprojekt. Kunskap om och erfarenheter av agila metoder är en förutsättning. Vidare har du en eftergymnasial utbildning och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterade är om du har erfarenhet av stordator och både äldre och nyare tekniker samt arbete inom bank/finans.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb