TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare Energi till HSB Malmö

Bli en del av HSB Malmö i rollen som Teamledare med projektansvar inom Energi!

Brinner du för energi och vill vara med och göra skillnad i en utvecklingsstark verksamhet? Vi söker nu en specialist inom el och energi som i rollen som Teamledare kommer att driva projekt och leda ett kompetent team av energispecialister. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en kreativ arbetsmiljö där du som medarbetare får använda ditt driv och ges möjligheter att göra skillnad varje dag. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Malmö. Du rapporterar till chefen för Tekniska tjänster, AO Förvaltningen och ingår i teamet på energiavdelningen vars ansvar är att utveckla vår affärsmodell för bidragsmöjligheter vid energioptimering. Dagliga resor förekommer i tjänsten. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

 

Som person bör du ha en stark förmåga att leda din personal, ge teamet en tydlig riktningskänsla samt motivera och samordna dem mot uppsatta mål. Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat, är duktig på att skapa hållbara relationer och användbara nätverk med kontakter. Som Teamledare är det även av vikt att du bidrar med din specialistkompetens och har ett positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Då du kommer ha en ledande position på avdelningen Energi är det önskvärt att du är har en förmåga att utveckla ambitiösa men realistiska strategier för verksamheten. Detta då vi är i stark utvecklingsfas. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga jobb