TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare / Montör med ledaregenskaper

Montör / Tekniker med ledaregenskaper för ett längre bemanningsuppdrag i Arboga.

Trivs du i en bred roll som teamledare och montör? Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som befinner sig i en tillväxtfas? Då kan du vara den ledande montör vi söker för ett längre hyruppdrag med stora möjligheter till anställning hos vår kund.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en spännande roll på ett ungt och dynamiskt företag med världsledande produkter.

Som konsult hos oss arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att leda ett mindre team med engagerade och positiva kollegor. Som teamledare får du en nyckelroll med breda arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Samarbete med underleverantörer i både Sverige och i utlandet. Du kommer till en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som teamledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att trivas i rollen så gillar du att bygga saker och har ett intresse för el- och elektronik.

Som person har du en positiv attityd och är noggrann. Vidare så är du innovativ och har lätt för att skapa kontakt med andra människor.

 

Alla lediga jobb