TNG
Tech-karriär på SEB: Data Scientist

Tech-karriär på SEB: Data Scientist

Som Data Scientist inom Fraud Prevention på SEB arbetar du med Machine Learning för att upptäcka och stoppa bedrägerier i realtid!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mikaela Ströberg
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Som Data Scientist inom Fraud Prevention på SEB arbetar du med Machine Learning för att upptäcka och stoppa bedrägerier i realtid!

Att arbeta som Data Scientist och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på avdelningen Fraud Prevention är du en nyckelspelare i SEB:s arbete med att upptäcka och förhindra bedrägerier. Du arbetar med att ta fram maskininlärningsmodeller som säkerställer att SEB:s kunder och verksamhet är skyddade. Bedrägeri- och brottsförebyggande arbete är ett högprioriterat område inom SEB och ditt arbete bidrar till både bankens utveckling och samhället i stort.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Data Scientist inom området Fraud Prevention ansvarar du för att utveckla, förbättra och förvalta maskininlärningsmodeller som kan hjälpa oss att upptäcka och förhindra bedrägerier – i realtid. Tillsammans med kollegor i teamet kommer du även utveckla automatiska processer för dataflöden mellan system.

Du blir en del av ett teknikintresserat team som brinner för området Fraud Prevention. Här finns stor kompetens inom bland annat Java, Scala, Python, Spark, Apache Hadoop och OpenShift. Hos oss står förbättring och nytänkande i fokus. En viktig del i din roll är att utforska nya tekniker, algoritmer och verktyg för att optimera vårt arbete.


Din framtida chef, Martin Blixt, beskriver arbetet på Fraud Prevention så här:

"Här är chansen för dig som vill bli en specialist inom Data Science och samtidigt göra samhällsnytta genom att förhindra bedrägerier. Din kompetens är viktig för oss och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig över hela banken."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

Som person kommer du med egna idéer och förslag till förbättringar. Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Är du intresserad av algoritmer, nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag, så kommer du trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Mikaela Ströberg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna