TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Data Scientist

Som Data Scientist inom Fraud Prevention på SEB arbetar du med Machine Learning för att upptäcka och stoppa bedrägerier i realtid!

Att arbeta som Data Scientist och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på avdelningen Fraud Prevention är du en nyckelspelare i SEB:s arbete med att upptäcka och förhindra bedrägerier. Du arbetar med att ta fram maskininlärningsmodeller som säkerställer att SEB:s kunder och verksamhet är skyddade. Bedrägeri- och brottsförebyggande arbete är ett högprioriterat område inom SEB och ditt arbete bidrar till både bankens utveckling och samhället i stort.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Data Scientist inom området Fraud Prevention ansvarar du för att utveckla, förbättra och förvalta maskininlärningsmodeller som kan hjälpa oss att upptäcka och förhindra bedrägerier – i realtid. Tillsammans med kollegor i teamet kommer du även utveckla automatiska processer för dataflöden mellan system.

Du blir en del av ett teknikintresserat team som brinner för området Fraud Prevention. Här finns stor kompetens inom bland annat Java, Scala, Python, Spark, Apache Hadoop och OpenShift. Hos oss står förbättring och nytänkande i fokus. En viktig del i din roll är att utforska nya tekniker, algoritmer och verktyg för att optimera vårt arbete.


Din framtida chef, Martin Blixt, beskriver arbetet på Fraud Prevention så här:

"Här är chansen för dig som vill bli en specialist inom Data Science och samtidigt göra samhällsnytta genom att förhindra bedrägerier. Din kompetens är viktig för oss och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig över hela banken."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person kommer du med egna idéer och förslag till förbättringar. Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Är du intresserad av algoritmer, nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag, så kommer du trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb