TNG
Tech-karriär på SEB: DevOps-utvecklare

Tech-karriär på SEB: DevOps-utvecklare

Vill du skapa effektiva processer för kontinuerlig leverans? Som DevOps-utvecklare på SEB gör ditt arbete stor skillnad!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mikaela Ströberg
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Vill du skapa effektiva processer för kontinuerlig leverans? Som DevOps-utvecklare på SEB gör ditt arbete stor skillnad!

Att arbeta som DevOps-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Attract & Advise kommer du ha en central och drivande funktion i att utforska och etablera DevOps-verktyg och arbetssätt. Gruppen Attract & Advise är en agil gruppering som spänner över teamgränser och arbetar tillsammans med SEB Pension och Försäkrings rådgivningsverktyg. Ditt arbete som DevOps-utvecklare gör att vi kan leverera kvalitativa tjänster och snabba lösningar för våra kunder.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Attract & Advise arbetar primärt med utveckling av effektiva och användarvänliga self service-verktyg, alltså verktyg och tjänster där kunden själv utför egna ärenden i de digitala kanalerna. Utöver detta arbetar gruppen även med viss utveckling av rådgivningsverktyg för interna kollegor som arbetar med rådgivning. Just nu ligger stort fokus på att ta tillvara på de tekniker och verktyg som gör det möjligt att arbeta enligt ett DevOps-arbetssätt. Ett DevOps-arbetssätt möjliggör för teamen att ta ett fullt livscykelansvar för applikationerna hela vägen från utveckling och test till integration, driftsättning och automatiserad övervakning.

I din roll kommer du att utforska och ta in verktyg samt vara delaktig i att skapa nya sätt att arbeta på. I den mån du behöver bygger du själv egna verktyg för att underlätta och optimera ditt och teamens arbetsflöden. Du kommer att ha många kontaktytor och arbeta nära både utvecklarna i teamen och centrala infrastruktursspecialister. Utvecklingsgruppen arbetar i en mikrotjänstbaserad arkitektur byggt på .NET/ .Net Core med Angular som ramverk för front-end.

 

Din framtida chef, Jesper Borglund, beskriver arbetet på avdelningen så här:

"Här kommer du till en grupp som präglas av stor mångfald – i mötet mellan olika kulturella bakgrunder, perspektiv och kompetenser driver vi vårt arbete framåt med hjälp av allas initiativ och idéer. Hos oss utvecklar du våra arbetssätt framåt för att skapa värdeskapande, effektiv och kontinuerlig leverans."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Som person är du innovativ med en stark vilja att utforska, testa och implementera kreativa lösningar. Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen i teamet, därmed trivs du i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål. Du delar med dig av din kunskap samt engagerar dina kollegor med din lyhördhet och ständiga förbättringsfokus.


Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Mikaela Ströberg
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna