TNG
Tech-karriär på SEB: Nyfiken Java-utvecklare

Tech-karriär på SEB: Nyfiken Java-utvecklare

Som Java-utvecklare på SEB tar du ansvar från dag ett! Här testar du nya tekniker, arbetssätt och påverkar vår väg framåt.

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Som Java-utvecklare på SEB tar du ansvar från dag ett! Här testar du nya tekniker, arbetssätt och påverkar vår väg framåt.

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom området Digital Processing kommer du utveckla kvalitativa och säkra system och lösningar som ska fungera över tid. Här arbetar vi med ständig förbättring och tittar på nya tekniker, ramverk och arbetssätt för att effektivisera vårt arbete. Vill du ha en roll där du tar egna initiativ och bidrar med idéer? Välkommen till oss inom Digital Processing på SEB!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

På avdelningen Digital Processing ansvarar vi för SEB:s centrala arkiv där information om bland annat kunder, konton, transaktioner och beslut lagras. Informationen är avgörande för bankens verksamhet, och vi arbetar med att utveckla system som hämtar och hanterar denna information. Som Java-utvecklare blir ditt arbete viktigt för kollegor över hela banken, men även för våra kunder som använder Internetbanken. Det här är ett område i förändring med många spännande initiativ för att modernisera och effektivisera vårt arbete.

Du kommer att arbeta med utveckling i backend med Java, API:er och integrationer. Just nu utforskar vi nya arbetssätt och tekniker för att säkerställa att arbetet från krav till fungerande produktion ska ske snabbt och smidigt, med bästa tänkbara kvalitet. Du kommer ta ansvar tidigt och kunna påverka områdets utveckling.

 

Din framtida chef, Linda Sundbaum, beskriver arbetet på Digital Processing så här:

"På Digital Processing är vi ett glatt team med högt i tak. Här finns stora möjligheter för dig att påverka hur vi arbetar – vi ser fram emot att höra dina idéer och lösningsförslag."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Du som har ett stort intresse för teknik och nya arbetssätt kommer att trivas här! Dina idéer är bidragande till både teamets framgång och våra kunders upplevelse. Därför ser vi att du är lösningsorienterad, initiativtagande och trivs med ansvar och att se helheten.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Erika Ekestam
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna