TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Quant Developer, .Net/Python

Vill du jobba med .NET och Python inom ett av SEBs mest spännande områden? Sök rollen som Quant Developer hos Market Risk!

Att jobba som Quant Developer och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Market Risk kommer du att samarbeta med kvantanalytiker i affären för att utveckla lösningar för SEBs riskanalyser och riskkontroll. Market Risk är ett högprioriterat område och ditt arbete kommer att bidra både till SEBs utveckling och lönsamhet. Vill du ha ett jobb där du ständigt lär dig något nytt? Välkommen till Market Risk!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

I din roll kommer du att utveckla system för riskberäkning och riskanalys. Vi utvecklar i .NET och Python. Du kommer att vara med från ax till limpa för att ta fram krav, utveckla affärslogik, mjukvaruutveckling och slutligen se hur lösningen används i praktiken. Det finns stora möjligheter för dig att fördjupa dig inom såväl mjukvaruutveckling som inom kvantitativ riskanalys.

Du blir en del av ett team med stor förändringsvilja och stark tro på ny teknik! Här vågar vi testa nya saker för att ständigt bli bättre.

 

Din framtida chef, Jonatan Dahlqvist, beskriver arbetet på Market Risk så här:

"Som en del av vårt team kommer du få den unika möjligheten att utvecklas inom både systemutveckling och kvantitativ riskanalys. Du kommer att jobba tätt tillsammans med mycket duktiga kollegor och du kommer ha möjlighet till snabb utveckling."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Vi söker dig som är analytisk och är intresserad av att lösa komplexa problem. Vi värdesätter att du kommer med egna idéer och förslag till förbättringar. Du trivs med att jobba i team och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Är du intresserad av matematik, nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag, kommer du trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb