TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Solution Developer

Vill du utveckla SEBs kärnsystem inom det snabbrörliga Payment-området? Som Solution Developer är du med från ax till limpa!

Att jobba som Solution Developer och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Här får du verka inom både utveckling och infrastruktur för att bidra till framtidens as-a-servicemiljö på banken.

I din roll i team SWIFT arbetar du i ett internationellt team med betalflöden, som ställer höga krav på både säkerhet och prestanda. Du kommer att lära dig stora delar av IT-ekosystemet och jobba med IT- och affärsutveckling parallellt. Du får också chans att vara innovativ utifrån vår vilja att skapa ett snabbrörligt och tillgängligt betalsystem. Visst låter det spännande?

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Solution Developer kommer du att få verktyg för att utvecklas inom IT och Payments-området. Du kommer att jobba i system som SWIFT, Safewatch, CLS och PayPlus. Hos oss kommer du också att komma i kontakt med modern teknik som Openshift och Docker. I ditt arbete kommer du att ha löpande kontakt med SEBs affär för att effektivisera flöden och utveckla verksamheten. Din primära uppgift är att utveckla och underhålla flöden, med fokus på prestanda och tillgänglighet.

Du är varmt välkommen till ett agilt team med tung expertis inom bland annat SQL, Linux och Oracle. Teamet har ett starkt driv som uppmuntras av den öppna och stöttande chefen.

 

Din framtida chef, Jesper Asplund, beskriver arbetet på SWIFT så här:

"Här får du jobba med hela IT-ekosystemet med stora möjligheter att jobba innovativt i gränslandet mellan ny och traditionell teknik. Vi jobbar tillsammans och nära affären! Hos oss kommer du trivas om du gillar att ta ansvar och vill utvecklas professionellt."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Vi söker dig som är ansvarsfull och gärna tar initiativ för att sätta saker i rullning. Du brinner för att utmana det traditionella i jakten på nya insikter och lösningar. För att utvecklas och passa in hos oss trivs du med att jobba tillsammans med andra för att nå gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb